|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:55 pm
Vykk cheese slave sie odezwalo do mnie domokun mnie tez przez jakis czas atakowalo (razem z sushi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:56 pm
opcy Vykk Cool...a masz cosik podobnego ?? o skroty ci chodzi? znam jeszcze WTF -> What The ******** -> Shut The ******** Up a TU masz cala liste..... takie proste to bez przestady to kapoishe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:00 pm
uuuuuuuuu
kotki macie!!!!!!!!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:01 pm
sweet_chii uuuuuuuuu kotki macie!!!!!!!!!!!!!! xd hej Chii dawno Cie nie bylo........ ano mamy kotki xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:02 pm
opcy sweet_chii uuuuuuuuu kotki macie!!!!!!!!!!!!!! xd hej Chii dawno Cie nie bylo........ ano mamy kotki wiem, wiem, ze dawno 3nodding , dlatego przyszlam! xd tez chce kotka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:04 pm
opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii opcy sweet_chii uuuuuuuuu kotki macie!!!!!!!!!!!!!! xd hej Chii dawno Cie nie bylo........ ano mamy kotki wiem, wiem, ze dawno 3nodding , dlatego przyszlam! xd tez chce kotka sad to musisz list kupic....... albo kota..... 6k stoja na marketplace sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Vykk Cool...a masz cosik podobnego ?? o skroty ci chodzi? znam jeszcze WTF -> What The ******** -> Shut The ******** Up a TU masz cala liste..... takie proste to bez przestady to kapoishe xd vykkus *cmok* witaj kofanie co sie nie odzywasz? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying hejka...ladny kawalek czasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:05 pm
Vykk sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying hejka...ladny kawalek czasu co takie chlodne przywitanie? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:07 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii uuuuuuuuu kotki macie!!!!!!!!!!!!!! xd hej Chii dawno Cie nie bylo........ ano mamy kotki wiem, wiem, ze dawno 3nodding , dlatego przyszlam! xd tez chce kotka sad to musisz list kupic....... albo kota..... 6k stoja na marketplace sweatdrop drogie... ja mam przy sobie tylko 2300 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:07 pm
sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying on to lubi! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:08 pm
opcy sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying onon to lubi! xp nie sadze, jakos dziwnie wyglada.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:09 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying hejka...ladny kawalek czasu co takie chlodne przywitanie? sad bo mi kowadelko ucieklo...znaczy sie nie wazne...wybacz ostatnio mialem troche spraw na glowie i nie koniecznie byly to proste i fajne rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:11 pm
sweet_chii opcy sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying onon to lubi! xp nie sadze, jakos dziwnie wyglada.... eek wierz mi znam sie z nim juz od kilku godzin i widze ze to lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|