|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:29 pm
Vykk opcy tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet nie wierzeww zwiazki bez zadnego kontaktu fizycznego ja mam gorzej bo ja juz powoli w ogole w zwiazki nie wierze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:30 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk opcy tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet nie wierzeww zwiazki bez zadnego kontaktu fizycznego ja też nie xd dobranoc...będu jutro blaugh *cmok opcusia i vyqsia w cz�łko* whee heart lurkers stare told ya' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:32 pm
opcy Vykk opcy tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet nie wierzeww zwiazki bez zadnego kontaktu fizycznego ja mam gorzej bo ja juz powoli w ogole w zwiazki nie wierze...... tia...ja tez tracilem wiare...ale...czekam na cos co moze sie okazac czyms wiecej niz jakas przyjanzia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:33 pm
opcy Vykk Kitty ShadowCat Vykk opcy tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet nie wierzeww zwiazki bez zadnego kontaktu fizycznego ja też nie xd dobranoc...będu jutro blaugh *cmok opcusia i vyqsia w cz�łko* whee heart lurkers stare told ya' stare stare crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:35 pm
ONCE AGAIN mialas isc spac bo nie maialas anwet sily sie calowac a teraz podgladasz:>??? ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:40 pm
Lurking is not a crime (podobno) posprzataj w ostatnim poscie cytaty..... ninja dla wlasnego bezpieczenstwa //edit: juz ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:41 pm
opcy Lurking is not a crime (podobno) posprzataj w ostatnim poscie cytaty..... ninja dla wlasnego bezpieczenstwa done a sec. before
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:42 pm
Vykk ONCE AGAIN mialas isc spac bo nie maialas anwet sily sie calowac a teraz podgladasz:>??? ninja question tos z grubej rury walnal.... *LHAO*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:43 pm
opcy Vykk ONCE AGAIN mialas isc spac bo nie maialas anwet sily sie calowac a teraz podgladasz:>??? ninja question tos z grubej rury walnal.... *LHAO* lhao?? stare a co to niby?? z grubejj??moze... xp ja tylko fakty z jej perspektywy przedstawiam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:46 pm
Vykk opcy Vykk ONCE AGAIN mialas isc spac bo nie maialas anwet sily sie calowac a teraz podgladasz:>??? ninja question tos z grubej rury walnal.... *LHAO* lhao?? stare a co to niby?? z grubejj??moze... xp ja tylko fakty z jej perspektywy przedstawiam xp Laughing His a** Off
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:49 pm
powinno byc LMAO -> Laughing My a** Off ale mi sie powalilo..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:51 pm
opcy Vykk ?? stare a co to niby?? z grubejj??moze... xp ja tylko fakty z jej perspektywy przedstawiam xp Laughing His a** Off Cool...a masz cosik podobnego ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:53 pm
cheese slave sie odezwalo do mnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:54 pm
Vykk Cool...a masz cosik podobnego ?? o skroty ci chodzi? znam jeszcze WTF -> What The ******** -> Shut The ******** Up a TU masz cala liste.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|