|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:52 pm
sie cichoo zrobiło..... kurcza mać... nie będe tak leżeć... *zasypia na podłodze* do jutra *chrapie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:53 pm
Kitty ShadowCat Shiinma Zmykam juz *psik* Cholerna grypa ==' Branoc, ludzie i Koty i Demony i wszystkie inne stworzenia.. :3 *jebut**pada na łeb* dodnosi głowe....paps...O.o. nie zapomnij pozdrowic dziadka! xd wszystko w pozadku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:53 pm
Azram brnoć Shinma i sam jush tesh znikam narazie wszystkim *zgrzyt drzvi...i poshedl w diably...* narka Kittu to co wyniesc cie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:58 pm
Vykk Azram brnoć Shinma i sam jush tesh znikam narazie wszystkim *zgrzyt drzvi...i poshedl w diably...* narka Kittu to co wyniesc cie?? *budzi się* O.o. jak chcesz... możesz też u mnie zostać na noc... Wodza nie ma... 1 połowa łóżka jest wolna... jeśli chcesz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:59 pm
opcy Kitty ShadowCat Shiinma Zmykam juz *psik* Cholerna grypa ==' Branoc, ludzie i Koty i Demony i wszystkie inne stworzenia.. :3 *jebut**pada na łeb* dodnosi głowe....paps...O.o. nie zapomnij pozdrowic dziadka! xd wszystko w pozadku? wszystko w porzo.... sweatdrop (tak sądzę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:00 pm
Kitty ShadowCat Vykk Azram brnoć Shinma i sam jush tesh znikam narazie wszystkim *zgrzyt drzvi...i poshedl w diably...* narka Kittu to co wyniesc cie?? *budzi się* O.o. jak chcesz... możesz też u mnie zostać na noc... Wodza nie ma... 1 połowa łóżka jest wolna... jeśli chcesz... whee mam lepszy pomysl najpierw powiedz mi to co chce wiedziec a potem zastanowie sie nad propozycja ok?? a moje pytanie to ...kim jest Azram :>???mow albo w pokoju czekaja cie krzyki..nie z rozkoszy ale z bolu i od laskotek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:02 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Azram brnoć Shinma i sam jush tesh znikam narazie wszystkim *zgrzyt drzvi...i poshedl w diably...* narka Kittu to co wyniesc cie?? *budzi się* O.o. jak chcesz... możesz też u mnie zostać na noc... Wodza nie ma... 1 połowa łóżka jest wolna... jeśli chcesz... whee mam lepszy pomysl najpierw powiedz mi to co chce wiedziec a potem zastanowie sie nad propozycja ok?? a moje pytanie to ...kim jest Azram :>???mow albo w pokoju czekaja cie krzyki..nie z rozkoszy ale z bolu i od laskotek ninja ciiicho.. niewiem czy mogę powiedzieć... ninja ale...CHŁOPAKIEM LETHIEL!!! blaugh no... a teraz choć do pokoju bo spać mi się chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:07 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk Azram brnoć Shinma i sam jush tesh znikam narazie wszystkim *zgrzyt drzvi...i poshedl w diably...* narka Kittu to co wyniesc cie?? *budzi się* O.o. jak chcesz... możesz też u mnie zostać na noc... Wodza nie ma... 1 połowa łóżka jest wolna... jeśli chcesz... whee mam lepszy pomysl najpierw powiedz mi to co chce wiedziec a potem zastanowie sie nad propozycja ok?? a moje pytanie to ...kim jest Azram :>???mow albo w pokoju czekaja cie krzyki..nie z rozkoszy ale z bolu i od laskotek ninja ciiicho.. niewiem czy mogę powiedzieć... ninja ale...CHŁOPAKIEM LETHIEL!!! blaugh no... a teraz choć do pokoju bo spać mi się chce xd *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:11 pm
Vykk *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam take your time.......... xd wink //edit......osz fak za duzo skacze pomiedzy forami......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:13 pm
opcy Vykk *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam take your time.......... xd wink no dobra a teraz pytanie za 100ptk...ona jes z wodzem czy nie xp question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:15 pm
Vykk opcy Vykk *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam take your time.......... xd wink no dobra a teraz pytanie za 100ptk...ona jes z wodzem czy nie xp question tego nie wiedza najstarsi indianie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:16 pm
opcy Vykk opcy Vykk *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam take your time.......... xd wink no dobra a teraz pytanie za 100ptk...ona jes z wodzem czy nie xp question tego nie wiedza najstarsi indianie....... ona tez nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:17 pm
Vykk opcy Vykk opcy Vykk *bierze ja pod reke i wynosi z audytorium....i odprowadza do pokoju*zaraz wracam take your time.......... xd wink no dobra a teraz pytanie za 100ptk...ona jes z wodzem czy nie xp question tego nie wiedza najstarsi indianie....... ona tez nie xp tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:22 pm
opcy tak to jest jak sie ciepie na "związki" przez internet nie wierzeww zwiazki bez zadnego kontaktu fizycznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|