|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:26 pm
Vykk Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink ee jakich przygod ninja przygod czysto poviazanych z voodka i toaleta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:28 pm
Azram Vykk Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink ee jakich przygod ninja przygod czysto poviazanych z voodka i toaleta ninja wypraszam sobie raz mi sie zdarzylo i nikt mi nie bedzie wypominal xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:32 pm
Vykk Azram Vykk Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink ee jakich przygod ninja przygod czysto poviazanych z voodka i toaleta ninja wypraszam sobie raz mi sie zdarzylo i nikt mi nie bedzie wypominal xp xd xd xd wiec aby zalagodzic to nieporozoomienie proponuje rozpracowanie tegosh oto wspanialego wina Komandos rocznik 2005 na zgode xd *podaje napoczeta do polovy butelke z metna zawartoscia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:36 pm
Azram Vykk Azram Vykk Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink ee jakich przygod ninja przygod czysto poviazanych z voodka i toaleta ninja wypraszam sobie raz mi sie zdarzylo i nikt mi nie bedzie wypominal xp xd xd xd wiec aby zalagodzic to nieporozoomienie proponuje rozpracowanie tegosh oto wspanialego wina Komandos rocznik 2005 na zgode xd *podaje napoczeta do polovy butelke z metna zawartoscia* metna zawartosc ninja co kobinujesz drabie twisted ?? i pytanie drabie czy drabko...bo tu nic nie jest pewne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:36 pm
Kitty ShadowCat opcy *spiewa* zaaaabiiłeeeeeeem koleeege...... naaaa poooligooniiieeeeee... general powiedzial nie szkodzi niiiiiic..... *chlas wścieklaka* hick! [łapie opcusia za rękę i wyciąga na środek pokoju] zatańczmy whee *tanczy "taniec drzewa"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:39 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy *spiewa* zaaaabiiłeeeeeeem koleeege...... naaaa poooligooniiieeeeee... general powiedzial nie szkodzi niiiiiic..... *chlas wścieklaka* hick! [łapie opcusia za rękę i wyciąga na środek pokoju] zatańczmy whee *tanczy "taniec drzewa"* *tańczy i drze się: lift me up, lift me up.. o lla la la la xd xd * mooza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:39 pm
Vykk Azram Vykk Azram przygod czysto poviazanych z voodka i toaleta ninja wypraszam sobie raz mi sie zdarzylo i nikt mi nie bedzie wypominal xp xd xd xd wiec aby zalagodzic to nieporozoomienie proponuje rozpracowanie tegosh oto wspanialego wina Komandos rocznik 2005 na zgode xd *podaje napoczeta do polovy butelke z metna zawartoscia* metna zawartosc ninja co kobinujesz drabie twisted ?? i pytanie drabie czy drabko...bo tu nic nie jest pewne xp echhh...metna bo poprostu siarka jeszcze nie opadla xp i wole drabki a jestem drabem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:41 pm
Azram echhh...metna bo poprostu siarka jeszcze nie opadla xp i wole drabki a jestem drabem ... cytaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:41 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy *spiewa* zaaaabiiłeeeeeeem koleeege...... naaaa poooligooniiieeeeee... general powiedzial nie szkodzi niiiiiic..... *chlas wścieklaka* hick! [łapie opcusia za rękę i wyciąga na środek pokoju] zatańczmy whee *tanczy "taniec drzewa"* *tańczy i drze się: lift me up, lift me up.. o lla la la la xd xd * mooza whee *śpiewa;* hey mamma! o la la la laaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:43 pm
Vykk Azram echhh...metna bo poprostu siarka jeszcze nie opadla xp i wole drabki a jestem drabem ... cytaty... sorry jeszcze sie ucze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:47 pm
drze się i love you... gaia!!!!!!!! scream sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:49 pm
Zmykam juz *psik* Cholerna grypa ==' Branoc, ludzie i Koty i Demony i wszystkie inne stworzenia.. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:50 pm
Shiinma Zmykam juz *psik* Cholerna grypa ==' Branoc, ludzie i Koty i Demony i wszystkie inne stworzenia.. :3 papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:50 pm
Shiinma Zmykam juz *psik* Cholerna grypa ==' Branoc, ludzie i Koty i Demony i wszystkie inne stworzenia.. :3 *jebut**pada na łeb* dodnosi głowe....paps...O.o. nie zapomnij pozdrowic dziadka! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|