|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:03 pm
Heyka Azram ^^ *przytulaaa*
Jestem Nov ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:04 pm
hey wszystkim !! witam !! biggrin *wita*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:05 pm
Azram *nagle z psheraźlivym zgshytem otvieraja sie drzvi a w nich pojavia sie kolejna nova tvash (oraz reshta ciala xp )zvabiona oparami alkoholu * bry wshystkim biggrin dshvi wam troshq skshypią xp mozna sie przylaczyc ?? whee jasne...mow mi Vykk lub VyQ...a jak mozna sie lepiej zintergowac niz przy piciu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:09 pm
Ide się umyć ^^ zw.
*bierze jakas butleke vodki i idzie w strone lazienki*
hehe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:12 pm
ło jeny jakie mile przyvitanie eek dzieki loodzie ... i koty... whee tak po krootce o sobie to : zwe sie Azram (bo Azaghal byly jush zajete stare ) trafilem tu dzieki Lethi i jej ...ekhem... bolesnych proźbach fizycznych i nic mi nie pshychodzi do glovy co moge o sobie poviedziec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:13 pm
novelin Ide się umyć ^^ zw. *bierze jakas butleke vodki i idzie w strone lazienki* hehe whee papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:14 pm
Azram ło jeny jakie mile przyvitanie eek dzieki loodzie ... i koty... whee tak po krootce o sobie to : zwe sie Azram (bo Azaghal byly jush zajete stare ) trafilem tu dzieki Lethi i jej ...ekhem... bolesnych proźbach fizycznych i nic mi nie pshychodzi do glovy co moge o sobie poviedziec xp [cmok] dobshe że jesteś... dziękooje za bumpowanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:16 pm
vesolych przygood Vykk xp
i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:16 pm
*spiewa* zaaaabiiłeeeeeeem koleeege...... naaaa poooligooniiieeeeee... general powiedzial nie szkodzi niiiiiic.....
*chlas wścieklaka*
hick!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:18 pm
Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink jezzuuu! wiecie kim jest Azram? wink mogę im powiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:19 pm
Kitty ShadowCat Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink jezzuuu! wiecie kim jest Azram? wink mogę im powiedzieć? nigdy nie zgadniecie! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:21 pm
*czestuje sie zacnym winem "Komandos" i przylacza sie do wesolych spievov nie znajac sloov* la la la shla dzieveczkaaaaa ...do laseeczka .... ....do zielonego ho ho.... ...lecz spotkala wilka .... .....a ze byla milaaaaa.... .... to uszczeslivilaaaa go Ho HO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:22 pm
opcy *spiewa* zaaaabiiłeeeeeeem koleeege...... naaaa poooligooniiieeeeee... general powiedzial nie szkodzi niiiiiic..... *chlas wścieklaka* hick! [łapie opcusia za rękę i wyciąga na środek pokoju] zatańczmy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:24 pm
Azram vesolych przygood Vykk xp i nie ma spravy Kitty ciesze sie ze bylem pomocny wink ee jakich przygod ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|