|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:50 pm
Vykk opcy Kitty ShadowCat jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop nie wiem.... moze sie sama dotargasz.... pytanie tez czy tylko odniesie..czy az odniesie xp nie! pytanie czy tylko odniesie... czy odniesie i coś jeszcze... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:51 pm
Kitty ShadowCat Vykk opcy Kitty ShadowCat jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop nie wiem.... moze sie sama dotargasz.... pytanie tez czy tylko odniesie..czy az odniesie xp nie! pytanie czy tylko odniesie... czy odniesie i coś jeszcze... xd xd a co ty mozesz proponowac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:55 pm
Kitty ShadowCat [targa karton z baru] co chcecie? voodka, winko, shampan,tekila..... m#263;! jest prawie wszystko biggrin Vódka ^^ stanowczo biggrin z sokiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:55 pm
poopieram... a wino bale mamy dobre ...powinny znalezc sie nawet rasowi KOMNDOSI xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:01 pm
*nagle z psheraźlivym zgshytem otvieraja sie drzvi a w nich pojavia sie kolejna nova tvash (oraz reshta ciala xp )zvabiona oparami alkoholu * bry wshystkim biggrin dshvi wam troshq skshypią xp mozna sie przylaczyc ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:02 pm
Shiinma Kitty ShadowCat prosze bardzo [barmanka kitt na chwiejnych nogach przygotowuje nowe drinki i nalewa winko do kielishk�w] O.o.O>O.o. kręci się w głowie sweatdrop *podsuwa jej krzeslo* Moze sie przydac ^^'*podsuwa jej miske* Moze sie przydac ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:02 pm
*patrzy na Kitty* czy ja wiem..Moze lepiej wiadro?Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:03 pm
Azram *nagle z psheraźlivym zgshytem otvieraja sie drzvi a w nich pojavia sie kolejna nova tvash (oraz reshta ciala xp )zvabiona oparami alkoholu * bry wshystkim biggrin dshvi wam troshq skshypią xp mozna sie przylaczyc ?? whee witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|