|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:40 pm
opcy a ja jestem studentem.......(jak juz mowimy o zboczeniach) xd [nalewa shampana do kielishka] to co opcuś... chlejemy? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:41 pm
Omega Sun novelin Echh a jutro świecic jaja ^^ xd ehh... trzeba rano wstac xp rano to jest.... tak gdzies do 1 bo pozniej juz nie xp opcy a ja myslalem ze pilotem tie-bombera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:41 pm
Omega ^^ rano to pojecie wzgledne bo np. u mnie rano to 12-13, skoro świt to 9-11 ^^ hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:42 pm
Kitty ShadowCat opcy a ja jestem studentem.......(jak juz mowimy o zboczeniach) xd [nalewa shampana do kielishka] to co opcuś... chlejemy? wink xd chcesz sie upic szampanem xp ...no tak na co stac 13latke ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Omega ^^ rano to pojecie wzgledne bo np. u mnie rano to 12-13, skoro świt to 9-11 ^^ hehe Tez tak chce Oo Dla mnie rano to - 6, skoro swit to..ermm.. 4.. (3, jezeli tata mnie na ryby wyciaga X_x')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun novelin Echh a jutro świecic jaja ^^ xd ehh... trzeba rano wstac xp i koshyczek z zawartością do kościoołka ciągnąć sweatdrop jak ja to kofam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:43 pm
Kitty ShadowCat opcy a ja jestem studentem.......(jak juz mowimy o zboczeniach) xd [nalewa shampana do kielishka] to co opcuś... chlejemy? wink xd pytasz a wiesz......... JASNE @Vykk: jak juz to Tie-Defendera.... albo Assault Gunbooat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:44 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy a ja jestem studentem.......(jak juz mowimy o zboczeniach) xd [nalewa shampana do kielishka] to co opcuś... chlejemy? wink xd pytasz a wiesz......... JASNE jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:45 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun novelin Echh a jutro świecic jaja ^^ xd ehh... trzeba rano wstac xp i koshyczek z zawartością do kościoołka ciągnąć sweatdrop jak ja to kofam xp Dobrze, ze od paru lat tata darowal sobie wyciaganie mnie ze soba do kosciolka ;3 Wole lezec na kaloryferze, niz w stac w zimnym kosciele i sluchac plotek babc bereciarek, ktore slychac zawsze przed i po nabozenstwie X_x'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:47 pm
Shiinma Kitty ShadowCat Omega Sun novelin Echh a jutro świecic jaja ^^ xd ehh... trzeba rano wstac xp i koshyczek z zawartością do kościoołka ciągnąć sweatdrop jak ja to kofam xp Dobrze, ze od paru lat tata darowal sobie wyciaganie mnie ze soba do kosciolka ;3 Wole lezec na kaloryferze, niz w stac w zimnym kosciele i sluchac plotek babc bereciarek, ktore slychac zawsze przed i po nabozenstwie X_x'albo ich namiętne wycie xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop nie wiem.... moze sie sama dotargasz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brr.. Wez mi nie przypominaj X_x'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:48 pm
opcy Kitty ShadowCat jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop nie wiem.... moze sie sama dotargasz.... pytanie tez czy tylko odniesie..czy az odniesie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat jupi [chleje] a kto mnie odniesie do pokoju pooźniej? sweatdrop nie wiem.... moze sie sama dotargasz.... sie zobaczy xd [chleje] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Omega ^^ rano to pojecie wzgledne bo np. u mnie rano to 12-13, skoro świt to 9-11 ^^ hehe a ja jak jest wolne, to jak na zlosc budze sie o 6.00 i nie moge zasnac xp A jak trzeba jezdzic do szkoly to tak ciezko sie zwlec z lozka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|