|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:27 pm
Vykk novelin Heyo *przytula na misia* jestem Nov, Vi, Novelin - jak Ci wygodniej whee i dla mnei dregowlosa i lisia kita xd .,..jak to dobrze miec dobra pamiec...szkoda ze do nauki tak nie mam xp Jeszcze były inne, ale już nie pamietam... za dużo % biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:29 pm
novelin Vykk novelin Heyo *przytula na misia* jestem Nov, Vi, Novelin - jak Ci wygodniej whee i dla mnei dregowlosa i lisia kita xd .,..jak to dobrze miec dobra pamiec...szkoda ze do nauki tak nie mam xp Jeszcze były inne, ale już nie pamietam... za dużo % biggrin a jak tam twoja ulubiona kochanka sie ma??podobno juz kasy na kocie jej braklo bo przycichla sad eMka zobacz teraz...BTW eMka wiesz marta w sumie teraz cwiczy opanowanie crying niestety crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:29 pm
[ Kaku ] przestan przemieszczac tego kota. *odklada kota na miejsce..do reki opcego wkladajac jego ogon* nie powinno sie ich rozdzielac. confused no to niech sobie tkwia w tym masochistycznym zwiazku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:31 pm
eek vyqu sciagnij to razz
Żegnam was kochani.. zasne przy "dzienniku motocyklowym' heart papa jutro swiecic jajka.. o booooze gonk
pa 3nodding domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:31 pm
Vykk novelin Vykk novelin Heyo *przytula na misia* jestem Nov, Vi, Novelin - jak Ci wygodniej whee i dla mnei dregowlosa i lisia kita xd .,..jak to dobrze miec dobra pamiec...szkoda ze do nauki tak nie mam xp Jeszcze były inne, ale już nie pamietam... za dużo % biggrin a jak tam twoja ulubiona kochanka sie ma??podobno juz kasy na kocie jej braklo bo przycichla sad eMka zobacz teraz...BTW eMka wiesz marta w sumie teraz cwiczy opanowanie crying niestety crying A na śwęta wyjechała gdzieś i nie mam z nią kontaktu narazie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:32 pm
Shiinma Kotek masochista ;3 Witam wszystkich. Jestem Shiinma, dla przyjaciol Kocur :3 Jak tu trafilam.. ehh.. Znajomi na mangowych spotkaniach opowiadali kiedys o Gai i jakos tak podczas choroby i ze znudzenia postanowilam odwiedzic to miejsce..Nyu i spodobalo mi sie sweatdrop W sumie to zauwazylam juz tu nawet pare znajomych twarzy (Hej Wywloko ;> ) A co ja moge o sobie opowiedziec..#_# Przecietny Kocur jestem i tyle.. 'Nieco' zboczony.. ;3 a ja Kitty, Kittek, Kittka,Kitt, i wszystko co z kotami związane.... także Kocur xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:34 pm
Miau. Im nas, kotow, wiecej, tym lepiej :3 (w sumie to na deviantarcie mam liste wszystkich moich przezwisk, ale nie chce mi sie tego kopiowac X_x -> za duzo miejsca xD) Nyu i jeszcze (Male) Diable jestem, ale to przez moja postac do D&D :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:35 pm
M-Teen eek vyqu sciagnij to razz Żegnam was kochani.. zasne przy "dzienniku motocyklowym' heart papa jutro swiecic jajka.. o booooze gonk pa 3nodding domokun eMka ale co mam sciagnac tu nie am zadengo linka!!!jesli jestes jeszcze to odpisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:38 pm
Hmm..Kocham JEDNEGO wampira X_x' Bolacy zwiazek..Ehhh... Najlepsza zabawa jest, gdy ktos sie mnie orase pyta x3 Troche do tlumaczenia jest xD (piekny rodowod mam, nyu xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|