|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:21 pm
Hej wam..Mrau.. :3 Ja mam nadzieje, ze ty WY mnie zbyt szybko dosc miec nie bedziecie.. =^_^"= Oo .. Nie machaj kotkiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:21 pm
Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. O.o. nowa.... *podaje łapke i pełny kieliszek* miło mi poznać... no to wypijmy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:22 pm
Heyo *przytula na misia* jestem Nov, Vi, Novelin - jak Ci wygodniej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. hey, *gasi papierosa* milo cie poznac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy @Vykk: widziales jak ten pies wyglada jk sie go na glowe zalozy biggrin xd ta...puszka konserwowa xd pokaz eMce bo nie widziala....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:23 pm
opcy Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. dobry wieczor!!! *macha kotem* opcy jestem........... Przestan maltretowac tego biednego kota gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:24 pm
novelin Heyo *przytula na misia* jestem Nov, Vi, Novelin - jak Ci wygodniej whee i dla mnei dregowlosa i lisia kita xd .,..jak to dobrze miec dobra pamiec...szkoda ze do nauki tak nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:25 pm
opcy Vykk opcy @Vykk: widziales jak ten pies wyglada jk sie go na glowe zalozy biggrin xd ta...puszka konserwowa xd pokaz eMce bo nie widziala....... xd zaraz zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun opcy Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. dobry wieczor!!! *macha kotem* opcy jestem........... Przestan maltretowac tego biednego kota gonk ale on to lubi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*odwzajemnie lapke Kitty i bierze od niej kieliszek* Zdrowko.. ;3
*patrzy na gaszacego papierosa Kaku* Prawdziwy dzentelmen :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam Marta jestem ale dla reszty eMka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:26 pm
Omega Sun opcy Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. dobry wieczor!!! *macha kotem* opcy jestem........... Przestan maltretowac tego biednego kota gonk przestan przemieszczac tego kota. *odklada kota na miejsce..do reki opcego wkladajac jego ogon* nie powinno sie ich rozdzielac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma Hej wam..Mrau.. :3 Ja mam nadzieje, ze ty WY mnie zbyt szybko dosc miec nie bedziecie.. =^_^"= Oo .. Nie machaj kotkiem crying To moze na poczatek powiesz nam cos o sobie, jak do nas trafilas itd? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma *odwzajemnie lapke Kitty i bierze od niej kieliszek* Zdrowko.. ;3
*patrzy na gaszacego papierosa Kaku* Prawdziwy dzentelmen :3 no to wypijmy...jak to opcuś wczoraj...."chlup w ten głoopi dzioob" sweatdrop xd mraurrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kotek masochista ;3 Witam wszystkich. Jestem Shiinma, dla przyjaciol Kocur :3 Jak tu trafilam.. ehh.. Znajomi na mangowych spotkaniach opowiadali kiedys o Gai i jakos tak podczas choroby i ze znudzenia postanowilam odwiedzic to miejsce..Nyu i spodobalo mi sie sweatdrop W sumie to zauwazylam juz tu nawet pare znajomych twarzy (Hej Wywloko ;> ) A co ja moge o sobie opowiedziec..#_# Przecietny Kocur jestem i tyle.. 'Nieco' zboczony.. ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|