|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:12 pm
boze moj brzuch! xp umieram domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:13 pm
@Vykk: widziales jak ten pies wyglada jk sie go na glowe zalozy biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:14 pm
opcy @Vykk: widziales jak ten pies wyglada jk sie go na glowe zalozy biggrin xd Marta nie widziała xD VyQ pokaz whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat wczoraj z opcusiem... ale wytrzeźwiałam... możemy zrobić poprawke wink wszyscy razem whee whee ja dziekuje, cwicze silna wole sweatdrop . Do swiat nie pije i nie jem slodyczy stressed (ten jeden raz \%/ zostal zastosowany jako lekarstwo przeciwbolowe wiec sie nie liczy wink a ciasteczko... no do ciasteczka sie przyznaje, ale ono bylo malutkie...) Ehhh nie umiem dotrzymywac postanowien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:17 pm
Vykk novelin Oł maj, orgia się szykuje ??? xp do tej porey mialabyc biba ale skoro juz jestes xd xd xd No prosze zapowiada się ciekawie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @Vykk: widziales jak ten pies wyglada jk sie go na glowe zalozy biggrin xd ta...puszka konserwowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat wczoraj z opcusiem... ale wytrzeźwiałam... możemy zrobić poprawke wink wszyscy razem whee whee ja dziekuje, cwicze silna wole sweatdrop . Do swiat nie pije i nie jem slodyczy stressed (ten jeden raz \%/ zostal zastosowany jako lekarstwo przeciwbolowe wiec sie nie liczy wink a ciasteczko... no do ciasteczka sie przyznaje, ale ono bylo malutkie...) Ehhh nie umiem dotrzymywac postanowien xp slodycze ja moge wszytko zniesc tylko nie odmowie sobie slodyczy! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:18 pm
*wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:20 pm
Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. witaj smile Jestem Omi Mam nadzieje, ze Ci sie u nas spodoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:20 pm
Shiinma *wchodzi i niesmialo patrzy na grupe obych ludzi* A-ano..Dobry wieczor .. dobry wieczor!!! *macha kotem* opcy jestem...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:21 pm
novelin Vykk novelin Oł maj, orgia się szykuje ??? xp do tej porey mialabyc biba ale skoro juz jestes xd xd xd No prosze zapowiada się ciekawie ;] whee eMka ale nov to jej szefowa i ulubiona kochanka takze o nia nie jestem zazdrosny za to o 2 inne osoby jak najbardziej... narka Asterad hejka Shiinma...my sie chyba jeszcze nie znamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|