|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:59 pm
[skacze,przewraca,całuje,przytula] jak miło że jesteś... whee 4laugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:00 pm
hej kitty ja tam wole zupe od pana niesciescie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [skacze,przewraca,całuje,przytula] jak miło że jesteś... whee 4laugh sweatdrop standardowe powitanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen domokun daje o sobie znac *daje o sobe znac* ze jeszcze tu jestem * ze jeszcze tu jest* czesc eMka........... co powiesz ciekawego? hmmm szukam kogos kto cos kupi ode mnie z marketu _ _" hej aste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:02 pm
[przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:03 pm
Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh eme??nie to zebym narzekal ale za co to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:06 pm
Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh upiliscie Kitty eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh eme??nie to zebym narzekal ale za co to?? należało ci się.... tak poprostu whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh eme??nie to zebym narzekal ale za co to?? ona sie przylepia do kazdego przwyczajajmy sie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:08 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh upiliscie Kitty eek ? nie jeszcze nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh upiliscie Kitty eek ? to bylo wczoraj i sie nie liczy.... eme..... niewazne.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat [przylepia sie do vykkusia i całuje w policzek] cieplutko i milutko whee 4laugh upiliscie Kitty eek ? wczoraj z opcusiem... ale wytrzeźwiałam... możemy zrobić poprawke wink wszyscy razem whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:10 pm
Oł maj, orgia się szykuje ??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:11 pm
novelin Oł maj, orgia się szykuje ??? xp do tej porey mialabyc biba ale skoro juz jestes xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|