|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:07 pm
[ Kaku ] hey wszytkim. jak zwierzaki? wszystkie zdrowe? blaugh taaak... ale nikt nie chce ode mnie nic kupic i to mnie zalamuje XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] hey wszytkim. jak zwierzaki? wszystkie zdrowe? blaugh hejka..chyba tak ale wlasciciele niedokonca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] hey wszytkim. jak zwierzaki? wszystkie zdrowe? blaugh Witaj ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:09 pm
[ Kaku ] hey wszytkim. jak zwierzaki? wszystkie zdrowe? blaugh jak najbardziej [Sweety zeskakooje jej z łapek i łasi się do Kaku] whee mraurr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:10 pm
*w tle Coma - Nie wierze skurwysynom*
WItam wszystkich, znowu wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:11 pm
M-Teen [ Kaku ] hey wszytkim. jak zwierzaki? wszystkie zdrowe? blaugh taaak... ale nikt nie chce ode mnie nic kupic i to mnie zalamuje XP rzucasz kosmiczne ceny, dlatego blaugh lepiej sprzedaj wiecej z mniejszym zyskiem, zamiast czekac az ktos kupi po max cenie. hey vykk, czesc kiart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:11 pm
novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:12 pm
novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee widze ze masz dobry gust i rownie dobre poglady na polityke w tym pieknym kraju biggrin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:14 pm
novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee hey novelin, czekam na kolejna plyte comy. po prostu cos wspanialego dla ucha. *drapu, drapu kota kitty* sa powody do mruczenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:15 pm
Vykk novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee widze ze masz dobry gust i rownie dobre poglady na polityke w tym pieknym kraju biggrin xd xd xd polityke? :wtf:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:17 pm
novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee WItaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:17 pm
[ Kaku ] novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee hey novelin, czekam na kolejna plyte comy. po prostu cos wspanialego dla ucha. *drapu, drapu kota kitty* sa powody do mruczenia blaugh [cmok] są, są.... mraurr whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:18 pm
[ Kaku ] novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee hey novelin, czekam na kolejna plyte comy. po prostu cos wspanialego dla ucha. *drapu, drapu kota kitty* sa powody do mruczenia blaugh to am wyjsc juz jakas nowa...a ja nic nie slyszalem??...niektore piosenki sa lepsze w starszym wykonaniu jak np"skaczemy do gory"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:19 pm
[ Kaku ] Vykk novelin *w tle Coma - Nie wierze skurwysynom* WItam wszystkich, znowu wink whee widze ze masz dobry gust i rownie dobre poglady na polityke w tym pieknym kraju biggrin xd xd xd polityke? :wtf: wsluchiwales sie dokladnie w tekst tej piosenki??...sam rogucki w jakims wywiadzie przyznal ze to o polskich politykach xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|