|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:37 pm
wroociłam... biggrin byłam na spacerku... kumpel mnie wyciągnął stare jak cieplootko na dwoorku whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:38 pm
Damroka M-Teen Dam spokojnie wink Jestem za polem magntetycznym.. gydby nawet próbował to i tak bym zrobila zabawe w chowanego pies w prawo marta zniku i jest w lewo itp xDDDD a ja moge ? biggrin pojsc tez za to pole?^^ proszee zrob dla mnie miejsca.... whee *robi male kolko dla Damroki* wlazu xD *po wejsciu zamyka szczelnie wielka banka i sa bezpieczne* razz *je zuszone morele*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:39 pm
kto mi skomentuje notkeeeeee???? PLZZZ xd (moge tu podac adres mojego bloga? biggrin zrobi reklame?? ) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat wroociłam... biggrin byłam na spacerku... kumpel mnie wyciągnął stare jak cieplootko na dwoorku whee whee ...no nie jest ziomno .. razz ... Papa Sei wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Damroka M-Teen Dam spokojnie wink Jestem za polem magntetycznym.. gydby nawet próbował to i tak bym zrobila zabawe w chowanego pies w prawo marta zniku i jest w lewo itp xDDDD a ja moge ? biggrin pojsc tez za to pole?^^ proszee zrob dla mnie miejsca.... whee *robi male kolko dla Damroki* wlazu xD *po wejsciu zamyka szczelnie wielka banka i sa bezpieczne* razz *je zuszone morele* uff *wlazi* czuje sie bezpieczna whee Teraz Kropa to twoj kundel mzoe mi naskoczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:42 pm
kropka kto mi skomentuje notkeeeeee???? PLZZZ xd (moge tu podac adres mojego bloga? biggrin zrobi reklame?? ) sweatdrop ja mogę.... nie mam co robić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:42 pm
dobra teraz juz napewno znikam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:43 pm
Sayokun dobra teraz juz napewno znikam sweatdrop papa *macha mu zza pola magnetycznego M-Teen* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dobra teraz juz napewno znikam sweatdrop to papathulcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat kropka kto mi skomentuje notkeeeeee???? PLZZZ xd (moge tu podac adres mojego bloga? biggrin zrobi reklame?? ) sweatdrop ja mogę.... nie mam co robić sweatdrop www.kropka90.ownlog.com thx :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dobra teraz juz napewno znikam sweatdrop papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa tym co ida cze tym co przyszli
kurde czemu nikt nie chce kupowac rzeczy z marketu! chce sobie kupic pajeczyne na ramiona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|