|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:31 pm
Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= Kto to Ai ...?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:32 pm
Sayokun Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= zbiera sie do wyjscia i odwraca sie i zerka na enraia O_O Nie chce urosnac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= eme...??wystarczy zmienic siga i ablo bedzie miala dzieci albo wroci do stadium zarodka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka M-Teen Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *bierze popcorn i oglada ciekawie widowisko* *chrup chrup* yeah! jadza whee blaugh blaugh blaugh Panie i Panowie, walki w kiślu uwazam za otwarte!!! Damroka kontra MEGA KROPKA muhahahhahahaa xd xd xd xd to nie fair neutral ty należysz do innej kategorii wzrostu ja się z tobą nie bije bo mnie zgnieciesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:33 pm
Dam spokojnie wink Jestem za polem magntetycznym.. gydby nawet próbował to i tak bym zrobila zabawe w chowanego pies w prawo marta zniku i jest w lewo itp xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:34 pm
Vykk Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= eme...??wystarczy zmienic siga i ablo bedzie miala dzieci albo wroci do stadium zarodka To nie jest random sig tylko changing pet to znacyz ze rosnie stare a nie ze zmienia sie do nizszych ztadiow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:34 pm
Sei chan Sayokun Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= zbiera sie do wyjscia i odwraca sie i zerka na enraia O_O Nie chce urosnac?? urósl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:35 pm
M-Teen Dam spokojnie wink Jestem za polem magntetycznym.. gydby nawet próbował to i tak bym zrobila zabawe w chowanego pies w prawo marta zniku i jest w lewo itp xDDDD a ja moge ? biggrin pojsc tez za to pole?^^ proszee zrob dla mnie miejsca.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka kropka M-Teen Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *bierze popcorn i oglada ciekawie widowisko* *chrup chrup* yeah! jadza whee blaugh blaugh blaugh Panie i Panowie, walki w kiślu uwazam za otwarte!!! Damroka kontra MEGA KROPKA muhahahhahahaa xd xd xd xd to nie fair neutral ty należysz do innej kategorii wzrostu ja się z tobą nie bije bo mnie zgnieciesz xp wzrostu i zapomnialas dodac wagi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Vykk Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= eme...??wystarczy zmienic siga i ablo bedzie miala dzieci albo wroci do stadium zarodka To nie jest random sig tylko changing pet to znacyz ze rosnie stare a nie ze zmienia sie do nizszych ztadiow dobra tylko chcesz mi powiedziec ze nie wiesz kiedy urosnie/zestarzeje sie czy sma wstawiasz to do siga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:36 pm
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= zbiera sie do wyjscia i odwraca sie i zerka na enraia O_O Nie chce urosnac?? urósl... Spore teraz sa Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:36 pm
Vykk Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= eme...??wystarczy zmienic siga i ablo bedzie miala dzieci albo wroci do stadium zarodka nie ma to jak calkowity brak wyobrazni niektorych gaiowiczow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:37 pm
kropka wzrostu i zapomnialas dodac wagi biggrin wlasnie, grubasie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:37 pm
Vykk dobra tylko chcesz mi powiedziec ze nie wiesz kiedy urosnie/zestarzeje sie czy sma wstawiasz to do siga? Kliknij na Ai i sobie w moim sklepiku poczytaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|