|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:22 pm
Miss_Karina okejka to ja sie zbieram do zobaczonka!!! papapa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *przywoluje Muffina do poządku, glaszcze i chwali* mam nadzieje ze teraz wiesz, kto tu rządzi xd xd xd xd muhhahahha WIEM , JA biggrin biggrin mwhahaha ^^ *cloaking*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide spac!! crying musze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:24 pm
Night_Lady ide spac!! crying musze crying spac o tak wczesnej godzinie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka kropka Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *przywoluje Muffina do poządku, glaszcze i chwali* mam nadzieje ze teraz wiesz, kto tu rządzi xd xd xd xd muhhahahha WIEM , JA biggrin biggrin mwhahaha ^^ *cloaking* *uspokaja Muffina, ktory chce zanuzyc swoje kly w Damroce...* myśle ze sie nie zrozumieliśmy, TO JA TU RZĄDZE, BUCZE HUCZE I WYMIATAM!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no i widzisz teraz juz nigdy nie bedziesz sie mogla myc XD 'zuca jej szmatke' przynajmniej to zetrzyj sweatdrop *Wchodzi z nowu do lazienki i zmywa z siebie miksture*No teraz nie wybuchlo nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady ide spac!! crying musze crying a ja ide sie uczyc sweatdrop tez musze sweatdrop do zobaczonka szytkim tu zebranym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:26 pm
kropka *uspokaja Muffina, ktory chce zanuzyc swoje kly w Damroce...* myśle ze sie nie zrozumieliśmy, TO JA TU RZĄDZE, BUCZE HUCZE I WYMIATAM!!!! scream a prosze bardzo i ak mi nic nie zrobi..... *enchant poison* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:27 pm
Sayokun Night_Lady ide spac!! crying musze crying a ja ide sie uczyc sweatdrop tez musze sweatdrop do zobaczonka szytkim tu zebranym 3nodding widze, ze troche tepo sie zwolni, papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:28 pm
Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *bierze popcorn i oglada ciekawie widowisko* *chrup chrup* yeah! jadza whee blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:29 pm
Night_Lady ide spac!! crying musze crying ... question ... Dobranoc ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:29 pm
*Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:30 pm
M-Teen Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *bierze popcorn i oglada ciekawie widowisko* *chrup chrup* yeah! jadza whee blaugh blaugh blaugh ty....lepiej też uważaj....jej pies ma wściekliznę.... xp Rzuca się na wszystko co się rusza.....ma to po właścicielce... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:31 pm
Sei chan *Spoglada na ai*O.o urosla Nyu=^_^= zbiera sie do wyjscia i odwraca sie i zerka na enraia O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:31 pm
M-Teen Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *bierze popcorn i oglada ciekawie widowisko* *chrup chrup* yeah! jadza whee blaugh blaugh blaugh Panie i Panowie, walki w kiślu uwazam za otwarte!!! Damroka kontra MEGA KROPKA muhahahhahahaa xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|