|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:13 pm
Vykk Baliaur ]ja czekam do kwietnia nyiu a skad dowiedzieliscie sie o gai i gildi?? ja z mangazynu whee ja tez biggrin ale zanim weszlam na stronke to trochu mielo.... bylam na gai od kwietnia.. a na gildi podajze cos kolo wrzesnia... *smyr smyr ogonkiem* nyia Kotecek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:14 pm
Baliaur Vykk Baliaur ]ja czekam do kwietnia nyiu a skad dowiedzieliscie sie o gai i gildi?? ja z mangazynu whee ja tez biggrin ale zanim weszlam na stronke to trochu mielo.... bylam na gai od kwietnia.. a na gildi podajze cos kolo wrzesnia... *smyr smyr ogonkiem* nyia Kotecek ^^ a ja od razu jakos tydzien po wydaniu tego numeru wszsedlem i szukalem ich alekilka razy nie moglem znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:15 pm
Sayokun Baliaur ja czekam do kwietnia nyiu a skad dowiedzieliscie sie o gai i gildi?? ja z mangazynu whee karzelek mi powiedzial... a ja od Nox'a wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:15 pm
Sei chan Sayokun eek xd ai na glowie, enrai w rekach, rynn na kolanach.... sei chcesz dorzucic pare moich fiolek twisted BUUUM!!!!!!!!!! *Siedzi na podlodze z osmolona twarza*Nyu eek lepiej to zmyj zanim ci cos na twarzy wyrosnie sweatdrop wiem z doswiadczenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:16 pm
*zwija sie na podlodze*
ja mushem josh leciec papathus sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja o gai wiedzialam zanim byla notka o tym w mangazynie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:17 pm
kropka M-Teen *czestuje sie suszona morela* *munch munch* co sie tutaj dzieje domokun ? razz 3nodding zbieranie kasy teraz na ryby jest ciezkie- te male debile zasuwaja jak nie wiem razz odsun sie bo zęby Muffina wkraczają do akcji, nie chce cie uszkodzić xd xd xd xd jadlas juz daktyle??? xd xd patrzy na to metalowe cudo* stare *odsuwa sie z miska na swoj fotel otaczajac je polem magnetycznym takze to cacko przez nie nie przejdzie* tak lepiej blaugh nie, nie jadłam daktyli boje sie ich jeśc razz xp domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun eek xd ai na glowie, enrai w rekach, rynn na kolanach.... sei chcesz dorzucic pare moich fiolek twisted BUUUM!!!!!!!!!! *Siedzi na podlodze z osmolona twarza*Nyu eek lepiej to zmyj zanim ci cos na twarzy wyrosnie sweatdrop wiem z doswiadczenia XD *Idzie do lazienki* BUUUUM!!!! *Wychodzi z osmalonymi uszami*Wybuchlo pod wplywem wody eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:19 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek xd ai na glowie, enrai w rekach, rynn na kolanach.... sei chcesz dorzucic pare moich fiolek twisted BUUUM!!!!!!!!!! *Siedzi na podlodze z osmolona twarza*Nyu eek lepiej to zmyj zanim ci cos na twarzy wyrosnie sweatdrop wiem z doswiadczenia XD *Idzie do lazienki* BUUUUM!!!! *Wychodzi z osmalonymi uszami*Wybuchlo pod wplywem wody eek no i widzisz teraz juz nigdy nie bedziesz sie mogla myc XD 'zuca jej szmatke' przynajmniej to zetrzyj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:20 pm
okejka to ja sie zbieram do zobaczonka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:21 pm
Damroka kropka Damroka eee....*trzyma mocniej lom w dloni* nawet nie probuj.... ha ha ha,,,, bo co? udezysz mnie swoją pluszową zabaweczką? *Muffin zuca sie na lom, i obezwladnia przeciwnika... szykuje sie do ostatecznego ataku... uderzenia glową w splot sloneczny* dobra Muffin, nie chcce zeby Damroka nocowala w szpitalu xp scream scream scream SZPITALU? ty lepiej wez tego swojego kundla ! scream scream *przywoluje Muffina do poządku, glaszcze i chwali* mam nadzieje ze teraz wiesz, kto tu rządzi xd xd xd xd muhhahahha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|