|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:03 pm
Baliaur Sei chan Baliaur *wypija zamyka oczki kuli sie pod plachta* ciekawe co zaraz z tego wyskoczy... xp *Patrzy jak baliaur zmienia sie w Espeona*Niezle nyu=^_^= o.O?? a cio to?? moge wiedizec czym jestem? sweatdrop xp Espeon ewolucja evee, evoluuje w niego gdy trenujesz evee w dzien, wyglda jak jasno fioletowy kot z rozdwojonym ogonem i czerwonym krysztalem na czole w ksztalcie kulki, moc psychiczna Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:04 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Raziel... nie wiesz co u niego? u Strasznego Raziela? Hej Night whee Żyje..rozmawiam z nim dość często...marudzi jak zawsze :> dalej jest taki straszny..chociaż teraz przynajmniej nie usiłuje mnie zabić xd heh xd w ogole dobrze ze ma sie dobrze!! pozdrow go ode mnie jakbys mogla? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka kropka Night_Lady jestescie kochani, ze mnie tak witacie wink HiHi smile i co sie smiejesz? *bierze lom i przywala kropce* ty wiesz za co stare xd xd *szczuje ją Muffinem* xd hahahhaa bierz ja piesku biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:06 pm
hejka tym co dotarliu i narka tym co wybyli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur *wypija zamyka oczki kuli sie pod plachta* ciekawe co zaraz z tego wyskoczy... xp *Patrzy jak baliaur zmienia sie w Espeona*Niezle nyu=^_^= o.O?? a cio to?? moge wiedizec czym jestem? sweatdrop xp Espeon ewolucja evee, evoluuje w niego gdy trenujesz evee w dzien, wyglda jak jasno fioletowy kot z rozdwojonym ogonem i czerwonym krysztalem na czole w ksztalcie kulki, moc psychiczna Nyu=^_^= to jush wiem ^^ *zaczyna biegac po gildi wymachujac swoim ogonkime z kicia na pleckach* niyu =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mogę Was zaprosić na słuchanie radyjka stworzonego przez moich kumpli? słuchajcie w winampieradyjoooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur *wypija zamyka oczki kuli sie pod plachta* ciekawe co zaraz z tego wyskoczy... xp *Patrzy jak baliaur zmienia sie w Espeona*Niezle nyu=^_^= o.O?? a cio to?? moge wiedizec czym jestem? sweatdrop xp Espeon ewolucja evee, evoluuje w niego gdy trenujesz evee w dzien, wyglda jak jasno fioletowy kot z rozdwojonym ogonem i czerwonym krysztalem na czole w ksztalcie kulki, moc psychiczna Nyu=^_^= ...yhm ... ...to ja wychodze ...trzymajcie się ...miłej nocki ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:07 pm
kropka Damroka kropka Night_Lady jestescie kochani, ze mnie tak witacie wink HiHi smile i co sie smiejesz? *bierze lom i przywala kropce* ty wiesz za co stare xd xd *szczuje ją Muffinem* xd hahahhaa bierz ja piesku biggrin biggrin biggrin biggrin stare i co myslisz ze to zelastwo mi cos zrobi ? blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:08 pm
Baliaur to jush wiem ^^ *zaczyna biegac po gildi wymachujac swoim ogonkime z kicia na pleckach* niyu =^_^= Ciesze ze ci sie podoba Nyu=^_^=*Kladzie na stole fiolke z przezroczystym plynem*Jak ci sie znudzi bycie pokemonem wypij to lub wylej na siebie nyu=^_^= *Wyciaga kilka fiolek i zaczyna mieszac ich zawartosć*Nyu=^_^= *Ai wskakuje Sayowi na glowe*Nyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|