|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:53 am
Baliaur Sei prsilam o fiolke... josh nie kcesh kotow doswiadczalnych czy jak?? *zakrywa kinkiet i siebie czarna plachta* *podaje jej zielona swiecaca fiolke*Prosze nie zauwarzylam Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:53 am
kropka Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink macie 0_o ja jeden post na strone (no czasami 2) zdążę zrobić .... * xd pac poducha* ja chyba też zwolniłam... xp wkońcu odpocząć trzeba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd *Zeskakuje z zyrandola i podchodzi do Eredin*Wypij to Nyu=^_^=*Podaje jej niebieska swiecaca fiolke* *bierze dymiaca fiolke i wypija * ooo zesz .... *wyrasta mu trzecie oko na srodku czola * jeaahhhh biggrin jestem bogiem :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie, nie masz tu nic do gadania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei prsilam o fiolke... josh nie kcesh kotow doswiadczalnych czy jak?? *zakrywa kinkiet i siebie czarna plachta* *podaje jej zielona swiecaca fiolke*Prosze nie zauwarzylam Nyu=^_^= *wypija zamyka oczki kuli sie pod plachta* ciekawe co zaraz z tego wyskoczy... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:55 am
Ntsumi_Aya kropka Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink macie 0_o ja jeden post na strone (no czasami 2) zdążę zrobić .... * xd pac poducha* ja chyba też zwolniłam... xp wkońcu odpocząć trzeba.... masz racje, moje palce dostały zadyszki od ciąglego walenia w klawisze biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[tuli się do Eredinka] mraurrrr whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a wlasnie.... za Nowa Gilidie xd i obysmy nie mieli znow przeprowadzek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire
Nie, nie masz tu nic do gadania 3nodding O_o xd hejka karzelku 3nodding 'czochra jej wlosy'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...Wznoszę toast za to, żeby Nasza Nowa Gildia (chociąż przecież też ma już swoje "lata" ) była re wspaniała jak Stara Gildia! ... ... biggrin nowa??a mi sie zdawalo ze tylko zbednych topicow ubylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:56 am
Eredin Sei chan Sayokun 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd *Zeskakuje z zyrandola i podchodzi do Eredin*Wypij to Nyu=^_^=*Podaje jej niebieska swiecaca fiolke* *bierze dymiaca fiolke i wypija * ooo zesz .... *wyrasta mu trzecie oko na srodku czola * jeaahhhh biggrin jestem bogiem :p Czekaj czekaj....Hihihihihi*Patrzy sie na przemiane Erendina w Gastliego*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:56 am