|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:50 am
*wskakuje na kinkiet przytula sie do sciany tulac kotecka*
a buuu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink ojjj tak razz w lato bedzie "podobno" jeszcze szypciej xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd *Zeskakuje z zyrandola i podchodzi do Eredin*Wypij to Nyu=^_^=*Podaje jej niebieska swiecaca fiolke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun [quote="Eredin ja chce =] wink 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd hehe dzisiaj mam juz dsc wrazen wiec fiolki mi nie zaszkodza ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Eredin Sei chan Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu?? ja chce =] wink 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd a co z enrai >.> <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink yep whee jak to kiedys powiedzial Zerus, jak za Stara Gilidie xd whee ...tja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek juz sie boje tych fiolek O.o"
Enraaaaaai!!! gonk eek *Wskakuje na zyrandol*Ufff....jeszcze troche i by sie w cos zmienil Nyu sweatdrop 'lapie enraia' eee z jej fiolkami obowiazuja te same zasady co z moimi sweatdrop NIE DOTYKAC xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink macie 0_o ja jeden post na strone (no czasami 2) zdążę zrobić .... * xd pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei prsilam o fiolke...
josh nie kcesh kotow doswiadczalnych czy jak??
*zakrywa kinkiet i siebie czarna plachta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:53 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink macie 0_o ja jeden post na strone (no czasami 2) zdążę zrobić .... * xd pac poducha* ja chyba też zwolniłam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:53 am
Sei chan Sayokun 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd *Zeskakuje z zyrandola i podchodzi do Eredin*Wypij to Nyu=^_^=*Podaje jej niebieska swiecaca fiolke*
Enrai bezpieczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|