|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:46 am
Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:47 am
HEY whee (mam dzisiaj troche opozniony zapłon xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd O zaczyna sie robic goraco =] *przytula kitty* a teraz cie juz nie wypuszcze kotQ 4laugh O.o. eek redface sweatdrop 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk kropka Vykk Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka * *spuszcza Muffina ze smyczy ktory zaczyna bawic sie ze Szczekaczem* xd xd xp xp *szczekacz podbiega do Muffina i zaczyna go obwwachiwac*chyba sie polubili xp może.. *wypatrzyła swoją ofiarę**pac poduszka* *znika* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu?? eek eek eek yyy....nie, chyba nie..... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:48 am
Sei chan Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu?? ja chce =] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Vykk Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka * ok jak tak sie zamierzasz bawic ...too.... *robi jakieś dziwne ruchy rękami w powietrzu poczym w jej rękach się pojawia platynowa podusia (miękka dla właścicela), pac pieska whee * xd * piesek sie rozpada na częśli*Witaj Eredin wink hejka dotarlym...ej to bylo nie mile..mam na ciebie napuscic kotka??widzisz jak sie to mnie przyczepil tak mnie kocha ze wzial od razu cala reke ...pytanie co bedzie u kogos z kim nie mial przyjemnosci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao kropka Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd poczulam sie odrzucona... crying spoko, tez Cie nie znam xd xd xd xd no i luz xd lalala *udaje ze jej nie zna, przewraca oczkami* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu?? o.O" uwazaj... te fiolki sa czasem niebezpieczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek juz sie boje tych fiolek O.o"
Enraaaaaai!!! gonk eek *Wskakuje na zyrandol*Ufff....jeszcze troche i by sie w cos zmienil Nyu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd nie ma drobnych xd przepiłaś xd blaugh to jest fakt xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:49 am
...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:49 am
Eredin Sei chan Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek Chcesz byc krolikiem doswiadczalnym nyu?? ja chce =] wink 'siada na foteliku' ciesz sie ze to sa jej fiolki moje potrafia zabic' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:50 am
kropka YumiTao kropka Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd poczulam sie odrzucona... crying spoko, tez Cie nie znam xd xd xd xd no i luz xd lalala *udaje ze jej nie zna, przewraca oczkami* xd A JA CIE ZNAM ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:50 am
Ja- Yosei ...nie ma co - dzisiaj macie niezłe tempo wink yep whee jak to kiedys powiedzial Zerus, jak za Stara Gilidie xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|