|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:43 am
Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd Ciebie wszedzie i zawsze xd bede znac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur xp why nie mozesh powiedzies?? o.O o co chodzi?? stare dzieje sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd O zaczyna sie robic goraco =] *przytula kitty* a teraz cie juz nie wypuszcze kotQ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd poczulam sie odrzucona... crying spoko, tez Cie nie znam xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd nie ma drobnych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:45 am
*nurkuje w stosiku poduszek i wypatruje kolejne ofiary* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd nie ma drobnych xd xd 5 zł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd poczulam sie odrzucona... crying spoko, tez Cie nie znam xd xd xd xd no i luz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* hej 3nodding 'enrai skacze na fiolki' O_o gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:46 am
kropka Vykk Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka * *spuszcza Muffina ze smyczy ktory zaczyna bawic sie ze Szczekaczem* xd xd xp xp *szczekacz podbiega do Muffina i zaczyna go obwwachiwac*chyba sie polubili xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd poczulam sie odrzucona... crying spoko, tez Cie nie znam xd xd xd xd ja cie znam xd heyka Sei.. mash jedna fileczke dla Baliaur?? pls
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Damroka Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd nie ma drobnych xd przepiłaś xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu z torba pelna fiolek* jakich fiolek ? eek juz sie boje tych fiolek O.o"
Enraaaaaai!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|