|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:41 am
ja sie nie wyrabiam sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin powiadam wam *BeeeeeeeeeeeeeeeeeK !!! * a teraz idzcie i gloscie slowo boże biggrin hejka wszystkim *cmok dla Kittty* Cześć Eredin :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka * *spuszcza Muffina ze smyczy ktory zaczyna bawic sie ze Szczekaczem* xd xd xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Miss_Karina kropka liceum dopiero przedemna, ale mam nadzieje ze bedzie re fajnie co teraz... wiele osob nazeka, ze trafilo do drętwej klasy, ma okropną wych. i zadan domowych tyle, ze na nic czasu nie starcza.... gonk spoko w licku bedzie lepiej niz w gimku whee a na studiach jeszcze lepiej (tak bylo w moim przypadku ;3) hmy.. a co studiujesz? wink powiem na PMku whee bo inaczej Kukus mi cos zrobi sweatdrop xd hej Eredin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:42 am
YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei YumiTao Ja- Yosei YumiTao okay ja spadam bo widze ze mnie olewacie... ...nie ma to jak biedne, małe istotki czują się olewane i odchodzą, czekając na litość i słowa "przecież ja Cie nie olewam!" ... xd jak to mnie nie olewasz xd wszyscy mnie tu dzisiaj olaliście razz ale i tak mam to w dupie xd (widze nawet ze najlepsi qmple mnie olali blaugh nie martwcie sie ja tez was bede olewac w najblizszej przyszłości xp xd ) ...yhm - i dobrze ...nie ma to jak olewać ludzi wink Odwdzięcze sie im biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina kropka Miss_Karina kropka liceum dopiero przedemna, ale mam nadzieje ze bedzie re fajnie co teraz... wiele osob nazeka, ze trafilo do drętwej klasy, ma okropną wych. i zadan domowych tyle, ze na nic czasu nie starcza.... gonk spoko w licku bedzie lepiej niz w gimku whee a na studiach jeszcze lepiej (tak bylo w moim przypadku ;3) hmy.. a co studiujesz? wink powiem na PMku whee bo inaczej Kukus mi cos zrobi sweatdrop xd hej Eredin 3nodding O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin powiadam wam *BeeeeeeeeeeeeeeeeeK !!! * a teraz idzcie i gloscie slowo boże biggrin hejka wszystkim *cmok dla Kittty* [oddaje cmok i przytula] redface whee jak miło 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:43 am
Miss_Karina kropka Miss_Karina kropka liceum dopiero przedemna, ale mam nadzieje ze bedzie re fajnie co teraz... wiele osob nazeka, ze trafilo do drętwej klasy, ma okropną wych. i zadan domowych tyle, ze na nic czasu nie starcza.... gonk spoko w licku bedzie lepiej niz w gimku whee a na studiach jeszcze lepiej (tak bylo w moim przypadku ;3) hmy.. a co studiujesz? wink powiem na PMku whee bo inaczej Kukus mi cos zrobi sweatdrop xd hej Eredin 3nodding xp why nie mozesh powiedzies?? o.O o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka * ok jak tak sie zamierzasz bawic ...too.... *robi jakieś dziwne ruchy rękami w powietrzu poczym w jej rękach się pojawia platynowa podusia (miękka dla właścicela), pac pieska whee * xd * piesek sie rozpada na częśli* Witaj Eredin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare a mnie ? xd jakto mnie nie znasz? biggrin Ja ci przypomne ze mnie znasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|