|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:36 am
Ja- Yosei YumiTao okay ja spadam bo widze ze mnie olewacie... ...nie ma to jak biedne, małe istotki czują się olewane i odchodzą, czekając na litość i słowa "przecież ja Cie nie olewam!" ... xd jak to mnie nie olewasz xd wszyscy mnie tu dzisiaj olaliście razz ale i tak mam to w dupie xd (widze nawet ze najlepsi qmple mnie olali blaugh nie martwcie sie ja tez was bede olewac w najblizszej przyszłości xp xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:36 am
znikam.. bede pooźniej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
mam pytanko... skąd wzięłaś ten śliczny obrazek na wishlist ? whee a pozatym to cze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ja- Yosei YumiTao okay ja spadam bo widze ze mnie olewacie... ...nie ma to jak biedne, małe istotki czują się olewane i odchodzą, czekając na litość i słowa "przecież ja Cie nie olewam!" ... xd jak to mnie nie olewasz xd wszyscy mnie tu dzisiaj olaliście razz ale i tak mam to w dupie xd (widze nawet ze najlepsi qmple mnie olali blaugh nie martwcie sie ja tez was bede olewac w najblizszej przyszłości xp xd ) przeciez cie nie olewam !!!!!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:38 am
Lethiel znikam.. bede pooźniej ninja papatki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ja- Yosei YumiTao okay ja spadam bo widze ze mnie olewacie... ...nie ma to jak biedne, małe istotki czują się olewane i odchodzą, czekając na litość i słowa "przecież ja Cie nie olewam!" ... xd jak to mnie nie olewasz xd wszyscy mnie tu dzisiaj olaliście razz ale i tak mam to w dupie xd (widze nawet ze najlepsi qmple mnie olali blaugh nie martwcie sie ja tez was bede olewac w najblizszej przyszłości xp xd ) ja cie misu nie olewam :* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:39 am
Lethiel znikam.. bede pooźniej ninja papatki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ja- Yosei YumiTao okay ja spadam bo widze ze mnie olewacie... ...nie ma to jak biedne, małe istotki czują się olewane i odchodzą, czekając na litość i słowa "przecież ja Cie nie olewam!" ... xd jak to mnie nie olewasz xd wszyscy mnie tu dzisiaj olaliście razz ale i tak mam to w dupie xd (widze nawet ze najlepsi qmple mnie olali blaugh nie martwcie sie ja tez was bede olewac w najblizszej przyszłości xp xd ) ...yhm - i dobrze ...nie ma to jak olewać ludzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya witam wszystkich nowoprzybyłych *pac wszystkich poduszką xd * taka szwarna jestes...szczekacz bierz ja*wypuszcza mechanicznego pieska z reki ktory wyskakuja rozszarpal cala poduche rozrzucajac wszedzie piurka *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:40 am
powiadam wam *BeeeeeeeeeeeeeeeeeK !!! * a teraz idzcie i gloscie slowo boże biggrin hejka wszystkim *cmok dla Kittty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:40 am
Kropka&Damroka: dobra nie wazne stare nie znam was stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:41 am
Ntsumi_Aya mam pytanko... skąd wzięłaś ten śliczny obrazek na wishlist ? whee a pozatym to cze wink jaswinder mi zrobiła... ona robi takie shliczne... 3nodding ja tesh czasem proobooje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|