|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:24 am
hey...
elo skad wy macie te zwirazki?? eek
stare faceci .. zawsze ich nie ma kiedy 3ba cos zalatwic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Miss_Karina eshhh... ja kiedys bilam chlopakow...,jeszcze do licka a na studiach przestalam whee tylko co jakis czas ochrzaniam (slownie rzecz jasna) jednego szurnietego kolege z roku xp ksywa: Elvis >.< , ale nie dorasta prawdziwemu Elvisowi do pięt XDDDD dawałas im rady? bo ja z chlopakami to zawsze przegrywam... sweatdrop w licku kumpel byl wyzszy ode mnie i nawet kiedys chodzil na karate, ale ja go zawsze ochrzanialam slownie i czasem kopniakami whee taki byl moj sposob na jego wychowanie, bo byl diabelnie gloopi xd a teraz wychodzi na ludzi xd xd Aya co ci? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponownie wszystkim "HEY" (jestem juz u siebie) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:26 am
Ntsumi_Aya Lethiel witaj Ayoos 4laugh *przytuuuuuuul* waaa nie tak mocno gonk moje plecy (witaj whee ) O.o *puszcza* *łups* przeprasham sweatdrop crying xd *pomaga jej wstać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:27 am
Ja- Yosei ...E...nie - ale mam dwbraci - z czego jeden jest magistrem historii od niedawna, a drugi własnie robi laboratorium w Gliwicach ...kiedyś miałem białą myszke ...a u dziadka na wsi biegają dwa kotki... ...a u mnie na osiedlu też biegał kotek, ale dostał buta... stare ... ...Damroka - co "yyyy"? ... ... ja też mam 2 braci xd tylko jako jedyna dzewczyna jestem przez nich regularnie gnębiona ..... powiadasz w Gliwicach ? ninja ja mieszkam w Gliwicach blaugh a ty gdzie ninja Kari - stałam przy ścianie w kościele ponad 1.35 h gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina kropka Miss_Karina eshhh... ja kiedys bilam chlopakow...,jeszcze do licka a na studiach przestalam whee tylko co jakis czas ochrzaniam (slownie rzecz jasna) jednego szurnietego kolege z roku xp ksywa: Elvis >.< , ale nie dorasta prawdziwemu Elvisowi do pięt XDDDD dawałas im rady? bo ja z chlopakami to zawsze przegrywam... sweatdrop w licku kumpel byl wyzszy ode mnie i nawet kiedys chodzil na karate, ale ja go zawsze ochrzanialam slownie i czasem kopniakami whee taki byl moj sposob na jego wychowanie, bo byl diabelnie gloopi xd a teraz wychodzi na ludzi xd xd Aya co ci? o.o dobra, ale Ci nie oddawal... a u nas to każdy oddaje, wiec lepiej nie zaczxynac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur hey... elo skad wy macie te zwirazki?? eek stare faceci .. zawsze ich nie ma kiedy 3ba cos zalatwic stare ...jak trzeba załatwić bezpańskiego kota - to jestem do dyspozycji... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:29 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel witaj Ayoos 4laugh *przytuuuuuuul* waaa nie tak mocno gonk moje plecy (witaj whee ) O.o *puszcza* *łups* przeprasham sweatdrop crying xd *pomaga jej wstać* nic nie szkodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:30 am
kropka Miss_Karina w licku kumpel byl wyzszy ode mnie i nawet kiedys chodzil na karate, ale ja go zawsze ochrzanialam slownie i czasem kopniakami whee taki byl moj sposob na jego wychowanie, bo byl diabelnie gloopi xd a teraz wychodzi na ludzi xd xd Aya co ci? o.o dobra, ale Ci nie oddawal... a u nas to każdy oddaje, wiec lepiej nie zaczxynac hmmm... jak sobie przypomne to nigdy mi nie oddawal whee a bylam wtedy strasznie zadziorna blaugh pozniej jak juz przyjaciolmi zostalismy to i tak obsztorc ode mnie dostawal... xd on, ja i inna kumpela zawsze razem sie trzymalismy xd whee kapitalnie bylo... esh... wspomnienia z licka ... crying sa takie piekne... crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|