|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:17 am
kropka Damroka kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin no ale nie musisz mnie bic xp juz raz w szkole mnie pobilas, wystarczy scream jeszcze to pamietasz? biggrin ja już nikogo nie bije.. zmeinilam sie smile eshhh... ja kiedys bilam chlopakow...,jeszcze do licka a na studiach przestalam whee tylko co jakis czas ochrzaniam (slownie rzecz jasna) jednego szurnietego kolege z roku xp ksywa: Elvis >.< , ale nie dorasta prawdziwemu Elvisowi do pięt XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:18 am
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee witaj ponownie... może ty wiesz co było w grudniowym liście? witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* a nie ma na topicu Omegi ?? 4laugh O.o. nie sprawdzałam.. już lece whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Lethiel wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee ...Ave Lethi witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka chyba jestesmy odmiennego zdania... xp xp xp xp xp widac ze nigdy nie miales pieseczka razz PPPPPPPPPP domokun ...łuuu! ...i Chaosie broń mnie od tego! ...jakbym miał takiego pchlarza w domu to osobiście bym go zarąbał choćby łyżeczką do herbaty... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:19 am
witam sweatdrop *kładzie sie na kanapie , na brzuchu sweatdrop * auu moje plecy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina eshhh... ja kiedys bilam chlopakow...,jeszcze do licka a na studiach przestalam whee tylko co jakis czas ochrzaniam (slownie rzecz jasna) jednego szurnietego kolege z roku xp ksywa: Elvis >.< , ale nie dorasta prawdziwemu Elvisowi do pięt XDDDD dawałas im rady? bo ja z chlopakami to zawsze przegrywam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei kropka chyba jestesmy odmiennego zdania... xp xp xp xp xp widac ze nigdy nie miales pieseczka razz PPPPPPPPPP domokun ...łuuu! ...i Chaosie broń mnie od tego! ...jakbym miał takiego pchlarza w domu to osobiście bym go zarąbał choćby łyżeczką do herbaty... ... ninja eek eek yyyy...... eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:20 am
Ntsumi_Aya witam sweatdrop *kładzie sie na kanapie , na brzuchu sweatdrop * auu moje plecy gonk ...Ave! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:20 am
kropka Miss_Karina eshhh... ja kiedys bilam chlopakow...,jeszcze do licka a na studiach przestalam whee tylko co jakis czas ochrzaniam (slownie rzecz jasna) jednego szurnietego kolege z roku xp ksywa: Elvis >.< , ale nie dorasta prawdziwemu Elvisowi do pięt XDDDD dawałas im rady? bo ja z chlopakami to zawsze przegrywam... sweatdrop ja tesh.. ale i tak ich bije blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:21 am
Ja- Yosei kropka chyba jestesmy odmiennego zdania... xp xp xp xp xp widac ze nigdy nie miales pieseczka razz PPPPPPPPPP domokun ...łuuu! ...i Chaosie broń mnie od tego! ...jakbym miał takiego pchlarza w domu to osobiście bym go zarąbał choćby łyżeczką do herbaty... ... ninja a moze masz kotka? albo chociaz rybki? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya witam sweatdrop *kładzie sie na kanapie , na brzuchu sweatdrop * auu moje plecy gonk hejo aya smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya witam sweatdrop *kładzie sie na kanapie , na brzuchu sweatdrop * auu moje plecy gonk ...Ave! ninja *rzut i pac poduszką w Yosei'a xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:22 am
kropka Ja- Yosei kropka chyba jestesmy odmiennego zdania... xp xp xp xp xp widac ze nigdy nie miales pieseczka razz PPPPPPPPPP domokun ...łuuu! ...i Chaosie broń mnie od tego! ...jakbym miał takiego pchlarza w domu to osobiście bym go zarąbał choćby łyżeczką do herbaty... ... ninja a moze masz kotka? albo chociaz rybki? eek moze mrowki? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:22 am
witaj Ayoos 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:23 am
Lethiel witaj Ayoos 4laugh *przytuuuuuuul* waaa nie tak mocno gonk moje plecy (witaj whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|