|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:11 am
to powie mi kto co jest w grudniowych listach? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:12 am
Kitty ShadowCat to powie mi kto co jest w grudniowych listach? sad sprawdz sobie w odpowiednim to tego topicu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Kitty ShadowCat to powie mi kto co jest w grudniowych listach? sad sprawdz sobie w odpowiednim to tego topicu domokun >.< w Polskim Przewodniku na pewno znajdziesz.... V.v"""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:13 am
Damroka Kitty ShadowCat to powie mi kto co jest w grudniowych listach? sad sprawdz sobie w odpowiednim to tego topicu domokun nie wiem gdzie to stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin no ale nie musisz mnie bic xp juz raz w szkole mnie pobilas, wystarczy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:15 am
kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin ...i dobrze ...bo psy to je**** skur******! (w większości xd ) ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:15 am
Damroka kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin no ale nie musisz mnie bic xp juz raz w szkole mnie pobilas, wystarczy scream jeszcze to pamietasz? biggrin ja już nikogo nie bije.. zmeinilam sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:16 am
Lethiel wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee witaj ponownie... może ty wiesz co było w grudniowym liście?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee ...Ave Lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin ...i dobrze ...bo psy to je**** skur******! (w większości xd ) ... biggrin chyba jestesmy odmiennego zdania... xp xp xp xp xp widac ze nigdy nie miales pieseczka razz PPPPPPPPPP domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel wrrrrrrr... przywitalam sie i odciagneli sila od kompootera scream stare ... uh... teraz jestem... XD .. wiec jeszcze raz.. witajcie whee witaj ponownie... może ty wiesz co było w grudniowym liście? witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* a nie ma na topicu Omegi ?? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka kropka Ja- Yosei ...jak byłem wcześniej - to też toczył się temat o męczeniu kotk�w ...raju... stare teraz wszędzie głównym tematem są kotki... a pieski pozostają w cieniu biggrin no ale nie musisz mnie bic xp juz raz w szkole mnie pobilas, wystarczy scream jeszcze to pamietasz? biggrin ja już nikogo nie bije.. zmeinilam sie smile trodno ze mam nie pamietac, zostawilas trwaly slad na mojej nodze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|