|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:57 am
Damroka kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin kleszcze? zebami go biggrin biggrin biggrin biggrin :muhhahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Damroka kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin kleszcze? zebami go biggrin biggrin biggrin biggrin :muhhahah to odczep go odemnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:00 am
M-Teen kropka M-Teen kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz aaa! ja chce pingiwnki! crying ciekawe za ile cleef by mi sprzedal? xD specjalnie dla Ciebie, promocyjna cena: 40 k biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin jestem ciekawa kiedy te glupie plaszcze zdrozeja!? razz i jakup cape :] kupilam ja za jkies 1300 razz albo tego kwiatka za 255g razz No i kiedys szalik za 155 razz frajerz�w w markecie co nie miara :] jacked cape, bedą drozzse dopiero przed halloween... whee (to jeszcze hmy... kilka miesięc) a za miesiąc pelerynki moze będa za 10k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:00 am
Gosiak Kitty ShadowCat hej Gosiaczkoo witaj ponownie Letis biggrin ty to masz te nowe image powalające :* ja? eek kto wie co było w grudniowym liście? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:01 am
Damroka kropka Damroka kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin kleszcze? zebami go biggrin biggrin biggrin biggrin :muhhahah to odczep go odemnie xd hmmmm login: Darmoka hasło : unknown cl: dojscie do inventory i w brutalny sposob zakonczenie zabawy 'Wbijanie kiel w nitemere rekawiczki' poprzez usuniecie bialej wlochatej kulki z miejsca bolu domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:03 am
Damroka kropka Damroka kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin kleszcze? zebami go biggrin biggrin biggrin biggrin :muhhahah to odczep go odemnie xd smile ile masz goldow? ninja M-teen: a nie lepje po dobroci? powiedziec: kicius zejdz z Damroki! a nie od razu siła!!!! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:06 am
kropka Damroka kropka Damroka kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin kleszcze? zebami go biggrin biggrin biggrin biggrin :muhhahah to odczep go odemnie xd smile ile masz goldow? ninja M-teen: a nie lepje po dobroci? powiedziec: kicius zejdz z Damroki! a nie od razu siła!!!! crying xd niecale 3 k *bierze lom i wsadza go do ryjka kiciusia* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:08 am
Damroka niecale 3 k *bierze lom i wsadza go do ryjka kiciusia* xd *bijE JA lomem* ZE ZWIERZETAMI TRZEBA SIE DOBRZE OBCHODZIC!!! NIE ROB KRZYWDY KICI gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka *bierze lom i wsadza go do ryjka kiciusia* xd eek NIE! ja sie nie zgadzam .. nie chce na to patrzec *odwraca glowe* mysli: biedny kicuius crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:10 am
kropka Damroka niecale 3 k *bierze lom i wsadza go do ryjka kiciusia* xd *bijE JA lomem* ZE ZWIERZETAMI TRZEBA SIE DOBRZE OBCHODZIC!!! NIE ROB KRZYWDY KICI gonk gonk gonk gonk gonk nie bij mnie *osuwa sie na ziemie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|