|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:48 am
M-Teen kropka Damroka Kropciu, tutaj masz drugiego beszta biggrin coś nie masz dzisiaj dobrego dnia biggrin Wszyscy Cię mięsem rzucają NO wlasnie widze... w ogole... coraz mniej macie do mnie szacunku, chcialabym zauwazyć, ze jestem od wielu z was starsza xd marcior, od ciebie az ooo cały miech... smile tak ze nie fikać mi tu razz ojejeja jeja straaaszne! razz siema paul a dzisiaj widzialam ere z jakimis dwoma chłopakami razz ciebie zreszat tez xDDDD razz no a ja ciebie z gaba xd zreszta sjhgdjfjh niewazne xd +
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:48 am
Hmmm.... , zimno sie zrobiło że wdzianko mniej fikuśne ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:49 am
YumiTao zaraz chyba zygne (szlony pianista przy konsloli xd domokun ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:51 am
Masz taki sma kwiatek jak ja!!!!!! O.o eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:52 am
M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:53 am
kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz aaa! ja chce pingiwnki! crying ciekawe za ile cleef by mi sprzedal? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz to bedzie reanimacja xd mojemu trzeba zeby wyrwac, ma ktos kleszcze ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Gosiaczkoo witaj ponownie Letis biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:55 am
M-Teen kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz aaa! ja chce pingiwnki! crying ciekawe za ile cleef by mi sprzedal? xD specjalnie dla Ciebie, promocyjna cena: 40 k biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:56 am
M-Teen kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz aaa! ja chce pingiwnki! crying ciekawe za ile cleef by mi sprzedal? xD też jestem ciekawa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen kropka M-Teen : ktokowi naplynie krew do mozgu i umrze xd xd xd fajnie wyglądasz aaa! ja chce pingiwnki! crying ciekawe za ile cleef by mi sprzedal? xD moge ci sprzedac 40 k ;] Dostalam od Prinee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat hej Gosiaczkoo witaj ponownie Letis biggrin ty to masz te nowe image powalające :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|