|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:41 am
esh.. listy w cenach 6-10k... nie mam doświadczenia na markiecie, poczekam i ani jednego nie sellnę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka rozumiem, ze to komplement biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : xd Chcialam powiedziec, ze ladnie zgraliscie kolorystycznie smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:43 am
Siemandero xd jestem u Eredina biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:43 am
Damroka Kropciu, tutaj masz drugiego beszta biggrin coś nie masz dzisiaj dobrego dnia biggrin Wszyscy Cię mięsem rzucają NO wlasnie widze... w ogole... coraz mniej macie do mnie szacunku, chcialabym zauwazyć, ze jestem od wielu z was starsza xd marcior, od ciebie az ooo cały miech... smile tak ze nie fikać mi tu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:44 am
Rynn the Vampire PointZer0 esh.. listy w cenach 6-10k... nie mam doświadczenia na markiecie, poczekam i ani jednego nie sellnę... niedługo spadną zn�w do ok 4,5-5k, a p�źniej będą szybko wzrastać. Zdam się w pełni na twój osąd xd Mam nadzieje że nie stracę tylko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire PointZer0 esh.. listy w cenach 6-10k... nie mam doświadczenia na markiecie, poczekam i ani jednego nie sellnę... niedługo spadną zn�w do ok 4,5-5k, a p�źniej będą szybko wzrastać. Zdam się w pełni na twój osąd xd Mam nadzieje że nie stracę tylko hmm..jeżeli Ci zależy na *szybkim* zysku, to spyl teraz..jeżeli wolisz długoterminowo - jak ja - to trzymaj 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz chyba zygne (szlony pianista przy konsloli xd domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:46 am
Eurina Vam kropka rozumiem, ze to komplement biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : xd Chcialam powiedziec, ze ladnie zgraliscie kolorystycznie smile biggrin teraz to co innego... niop... pasuje mi ten pesek.. az zal sie rozzstać... jak będzie kosztowal 20k to moze sprzedam... na razie zostaje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:46 am
Rynn the Vampire hmm..jeżeli Ci zależy na *szybkim* zysku, to spyl teraz..jeżeli wolisz długoterminowo - jak ja - to trzymaj 3nodding heart Mi zależy na zysku , a jak jest taka możliwoś ćto na dużym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:47 am
kropka Damroka Kropciu, tutaj masz drugiego beszta biggrin coś nie masz dzisiaj dobrego dnia biggrin Wszyscy Cię mięsem rzucają NO wlasnie widze... w ogole... coraz mniej macie do mnie szacunku, chcialabym zauwazyć, ze jestem od wielu z was starsza xd marcior, od ciebie az ooo cały miech... smile tak ze nie fikać mi tu razz ojejeja jeja straaaszne! razz siema paul a dzisiaj widzialam ere z jakimis dwoma chłopakami razz ciebie zreszat tez xDDDD razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|