|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:32 am
e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:34 am
M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz a ty byś psa nie kupila, jak ci oferuja 2.5 k??? to sie bejbe nazywa OKAZJA smile moze go sprzedam, chociaz fajnie wyglada przy mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:34 am
M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:36 am
Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:37 am
kropka Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!! doooobrze, nie krzycz sweatdrop Jak sie nazywa ta bluzka co ją masz na sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:38 am
kropka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz a ty byś psa nie kupila, jak ci oferuja 2.5 k??? to sie bejbe nazywa OKAZJA smile moze go sprzedam, chociaz fajnie wyglada przy mnie xd ja bym nawet za tyle nie kupila! słuchaj to sie nie nazywa okazja! okazja by bylo to gdybys to kupila za 1 k razz ty nie wiesz co to zanczy okazja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:39 am
kropka Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!! Ladnie do siebie pasujecie... Taki sam wyraz twarzy! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:39 am
Damroka kropka Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!! doooobrze, nie krzycz sweatdrop Jak sie nazywa ta bluzka co ją masz na sobie? eee.... coś tam.. G Human czy coś w tym stylu.. bosss nie wiem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : Marcior: dzięki za beszta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:40 am
Uch, Zero, zamiast tego się przytulę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam kropka Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!! Ladnie do siebie pasujecie... Taki sam wyraz twarzy! biggrin rozumiem, ze to komplement biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam kropka Damroka M-Teen e kropa a podobno psy ci sie nie podobały ... :> razz Szybko zmienia zdanie biggrin kupilam go tylko dlatego, ze kosztowal 2.5 k!!!! Ladnie do siebie pasujecie... Taki sam wyraz twarzy! biggrin Kropciu, tutaj masz drugiego beszta biggrin coś nie masz dzisiaj dobrego dnia biggrin Wszyscy Cię mięsem rzucają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:41 am
kropka Marcior: dzięki za beszta xd xd xd xd NIE MA ZA CO wink blaugh annamaria mi sie własnie zali bo ma jakis problem ;P sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|