|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:17 am
PointZer0 Jak rany rynn , zdejmij te siekacze , błagam gonk Witam wszysktich xd witam ponownie wink szanownego moda do zobaczonka Leth whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:18 am
nikt niechce june04 lub seals lub pengs lub nitemare headband ? sweatdrop mam ich taak duzo ze musze sprzedac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat PointZer0 Jak rany rynn , zdejmij te siekacze , błagam gonk Witam wszysktich xd witam ponownie wink szanownego moda do zobaczonka Leth whee Oj tam , mod nie-mod , jestem 0 i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Kitty ShadowCat Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' [skacze,przewraca,siada na nim, cmok,przytul,]witaj whee 4laugh zauważyłam że ten tekst to u Ciebie standard.... od jakiegoś czasu 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:19 am
_cleef_ nikt niechce june04 lub seals lub pengs lub nitemare headband ? sweatdrop mam ich taak duzo ze musze sprzedac Ja dziękuję , nie mam kasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:20 am
_cleef_ nikt niechce june04 lub seals lub pengs lub nitemare headband ? sweatdrop mam ich taak duzo ze musze sprzedac na pingfinki zbieram ale jak narazie stoję w miejscu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:21 am
PointZer0 _cleef_ nikt niechce june04 lub seals lub pengs lub nitemare headband ? sweatdrop mam ich taak duzo ze musze sprzedac Ja dziękuję , nie mam kasy. Ja mam już wszystko z wymienionych..ale chętnie przyjmę w prezencie xd
A dlaczego mam moje ukochane buck teethy zdjąć? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:21 am
Dobry wieczor wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:23 am
Eurina Vam Dobry wieczor wszystkim ^^ dobry :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:24 am
Eurina Vam Dobry wieczor wszystkim ^^ doberek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire Ja mam już wszystko z wymienionych..ale chętnie przyjmę w prezencie xd
A dlaczego mam moje ukochane buck teethy zdjąć? xd Bo psują cały twizerunek i wywracają mi światopogląd do gnogami gonk Hej Eurina Uch... Dobrze, idę zdjąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|