|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:06 am
tylko dla kumpli sprzedaje (karina,rynn,sei,sayo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:07 am
_cleef_ tylko dla kumpli sprzedaje (karina,rynn,sei,sayo) dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:10 am
**wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:10 am
_cleef_ tylko dla kumpli sprzedaje (karina,rynn,sei,sayo) uch, poczułam się tak warm i fuzzy ^^'' *glomp*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:11 am
Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' O.o ja cie znam ?? xd bo nie kojashu blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee Edit: a nie.. jush pamietam xd *nastepny przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:13 am
Lethiel Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' O.o ja cie znam ?? xd bo nie kojashu blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee ^^ tak mi rowniez milo... moglas mnei ejszcze nei zauwazyc wink w koncu siedze pod ta kupa gruzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:13 am
Jak rany rynn , zdejmij te siekacze , błagam gonk
Witam wszysktich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:14 am
Rynn the Vampire _cleef_ tylko dla kumpli sprzedaje (karina,rynn,sei,sayo) uch, poczułam się tak warm i fuzzy ^^'' *glomp* warm i fuzzy ? I czuje sie that terz dziekuje you ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:15 am
Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' [skacze,przewraca,siada na nim, cmok,przytul,]witaj whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' [skacze,przewraca,siada na nim, cmok,przytul,]witaj whee 4laugh redface .... xp witam :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:16 am
Kitty ShadowCat Asterad **wylazi spod kupy gruzu... ** echłe echłę.. .. hey wam... ** patrzy na pokoj w trakcie sprzatania...** czy ktos widzial myszke ? .. albo nawet monitor?.. eee.. ygh ><' [skacze,przewraca,siada na nim, cmok,przytul,]witaj whee 4laugh zauważyłam że ten tekst to u Ciebie standard....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|