|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:49 am
wroocilam xd
cleefoos gratoolacje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:52 am
Fajny sweterek Rynnciu =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ dzis przekroczylem magiczno liczbe...milion NARESZCIE !!! OMG jaki ty jestes bogaty! xp boze miec tyle kasy! heart gonk ale ja ci zazdroszcze! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:55 am
Kitty ShadowCat _cleef_ dzis przekroczylem magiczno liczbe...milion NARESZCIE !!! eek gratulacje whee 3nodding jak ty to robisz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:55 am
M-Teen _cleef_ dzis przekroczylem magiczno liczbe...milion NARESZCIE !!! OMG jaki ty jestes bogaty! xp boze miec tyle kasy! heart gonk ale ja ci zazdroszcze! crying niema czego, naprawde mam wiecej niz 100 zeczy, I "tylko" 208k zlota. ale do devil tail mi jeszcze brakuje sweatdrop
dzieki wam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:56 am
Kitt normalnie sprzedaje kupuje i jeszcze raz sprzedaje (w ogole daje dotacje na gaie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:58 am
Miss_Karina Kitt normalnie sprzedaje kupuje i jeszcze raz sprzedaje (w ogole daje dotacje na gaie) z donacji dostaje nieduzo. bo wam duzo listuw sprzedaje za 3k. ale skup i sprzedasz to dobrze idzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:59 am
_cleef_ niema czego, naprawde mam wiecej niz 100 zeczy, I "tylko" 208k zlota. ale do devil tail mi jeszcze brakuje sweatdrop
dzieki wam ! jakbym sprzedala swoje rzeczy tez bylabym bogata, ale strasznie mi szkoda, chociaz ich nie nosze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:59 am
_cleef_ Miss_Karina Kitt normalnie sprzedaje kupuje i jeszcze raz sprzedaje (w ogole daje dotacje na gaie) z donacji dostaje nieduzo. bo wam duzo listuw sprzedaje za 3k. ale skup i sprzedasz to dobrze idzie za 3k? To ja sobie u Ciebie zaklepiÄ™ trzy za 3,5k >__>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:00 am
Rynn the Vampire _cleef_ Miss_Karina Kitt normalnie sprzedaje kupuje i jeszcze raz sprzedaje (w ogole daje dotacje na gaie) z donacji dostaje nieduzo. bo wam duzo listuw sprzedaje za 3k. ale skup i sprzedasz to dobrze idzie za 3k? To ja sobie u Ciebie zaklepiÄ™ trzy za 3,5k >__> a ja dwa za 3 k okej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:02 am
Miss_Karina Rynn the Vampire _cleef_ Miss_Karina Kitt normalnie sprzedaje kupuje i jeszcze raz sprzedaje (w ogole daje dotacje na gaie) z donacji dostaje nieduzo. bo wam duzo listuw sprzedaje za 3k. ale skup i sprzedasz to dobrze idzie za 3k? To ja sobie u Ciebie zaklepiÄ™ trzy za 3,5k >__> a ja dwa za 3 k okej? whee to ja jeden tez za 3 k ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|