|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:20 am
a.....psiiiik!! kurde balans.... >.<'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idę sobie poszukać jakiejś pasującej jasnej bluzeczki ^^'
mała zmiana imidżu ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zaczyna się drzeć* lift me up! lift me up! o la la la la! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:21 am
Miss_Karina a.....psiiiik!! kurde balans.... >.<' O.o *podbiega do niej z kubeczkiem goracej herbatki z sokiem z malinek* pij !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:21 am
Rynn the Vampire idę sobie poszukać jakiejś pasującej jasnej bluzeczki ^^' mała zmiana imidżu ;P powodzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:22 am
Lethiel Miss_Karina a.....psiiiik!! kurde balans.... >.<' O.o *podbiega do niej z kubeczkiem goracej herbatki z sokiem z malinek* pij !! whee dziekuje... pyszna!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:23 am
Rynn the Vampire idę sobie poszukać jakiejś pasującej jasnej bluzeczki ^^' mała zmiana imidżu ;P powodzenia zyczę! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:25 am
*wcina susyone morele* mmmmm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:26 am
Rynn the Vampire zazwyczaj evenciki są bezpłatne.. 3nodding niekoniecznie, podczas jednego eventu bozonarodzeniowego prezenciki dostawalo sie wlasnie za dotacje wysokosci 500g Mysle, ze jesli w tym roku bedzie podobnie, to i tak dodatkowo napewno beda tez upominki dla wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:27 am
Omega Sun Rynn the Vampire zazwyczaj evenciki są bezpłatne.. 3nodding niekoniecznie, podczas jednego eventu bozonarodzeniowego prezenciki dostawalo sie wlasnie za dotacje wysokosci 500g Mysle, ze jesli w tym roku bedzie podobnie, to i tak dodatkowo napewno beda tez upominki dla wszystkich 3nodding buuuu.. mnie nie bylo jak sie zaczynaly dotacje crying .. i ktos za mnie dotowal 1200 dla gambino sad .. potem ze swojego konta dalam mu 300.. crying .. nie dostane prezeciq crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:29 am
Lethiel Omega Sun Rynn the Vampire zazwyczaj evenciki są bezpłatne.. 3nodding niekoniecznie, podczas jednego eventu bozonarodzeniowego prezenciki dostawalo sie wlasnie za dotacje wysokosci 500g Mysle, ze jesli w tym roku bedzie podobnie, to i tak dodatkowo napewno beda tez upominki dla wszystkich 3nodding buuuu.. mnie nie bylo jak sie zaczynaly dotacje crying .. i ktos za mnie dotowal 1200 dla gambino sad .. potem ze swojego konta dalam mu 300.. crying .. nie dostane prezeciq crying spokojnie.... ja sama nie wiem ile dalam gambino whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:32 am
Lethiel buuuu.. mnie nie bylo jak sie zaczynaly dotacje crying .. i ktos za mnie dotowal 1200 dla gambino sad .. potem ze swojego konta dalam mu 300.. crying .. nie dostane prezeciq crying Nie placz, przeciez to jeszcze nic pewnego 3nodding Napewno prezenciki bedzie mozna potem kupic za grosze w markecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:32 am
uaaaaa cos wzroslo mi na moim berecie xD *macu mauc* male i wlochate? kiiiiiiicius!!! 4laugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|