|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:53 am
Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding A kto przylezie do właściciela tylko jak chce żreć.. niewdzięczne szkodniki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:53 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Lethiel Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding O.o .... BUhahahahahaha!!! xd xd no ale tak jest ;P koty są niezależne i dumne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:54 am
Lethiel Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding święta racja whee a ja lubię psy i koty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Lethiel wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding O.o .... BUhahahahahaha!!! xd xd no ale tak jest ;P koty są niezależne i dumne. wiem xd mam i kota i psa xd whee kotka (Sasza) jest straszna, ale milusia a pies (Olek) jest wariacki, szalony ale za to koffany whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:55 am
Malkavik Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding A kto przylezie do właściciela tylko jak chce żreć.. niewdzięczne szkodniki. przynajmniej maja na tyle godności zeby nie shebrać przy stole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:56 am
Lethiel Malkavik Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding A kto przylezie do właściciela tylko jak chce żreć.. niewdzięczne szkodniki. przynajmniej maja na tyle godności zeby nie shebrać przy stole xp Godności? Harcują po garach i po stole gdy tylko się na nie nie patrzy albo zostawi samym sobie. Szkodniki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:58 am
witaj *pshytull* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:59 am
witaj 4laugh whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:00 am
Malkavik Lethiel Malkavik Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding A kto przylezie do właściciela tylko jak chce żreć.. niewdzięczne szkodniki. przynajmniej maja na tyle godności zeby nie shebrać przy stole xp Godności? Harcują po garach i po stole gdy tylko się na nie nie patrzy albo zostawi samym sobie. Szkodniki. slodziootkie whee whee whee .. slicznie wtedy wygladają wink xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:02 am
Lethiel Malkavik Lethiel Malkavik Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding A kto przylezie do właściciela tylko jak chce żreć.. niewdzięczne szkodniki. przynajmniej maja na tyle godności zeby nie shebrać przy stole xp Godności? Harcują po garach i po stole gdy tylko się na nie nie patrzy albo zostawi samym sobie. Szkodniki. slodziootkie whee whee whee .. slicznie wtedy wygladają wink xd whee a poza tym wolę złodziejski charakter od żebrackiego :>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:05 am
~~lena-undesaid~~ Dobra, ludzie. Juz sie przestancie kł o te biedne zwierzatka, bo to bez sensu......... no właśnie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|