|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:47 am
Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. Cat lover!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? już mam - HAKER ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? Może Big-Ugly-metal-something-that-looks-like-a-frog? Trochę przydługie, ale możesz skracać do "Puszek"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? Tequila 3nodding moj kicia sie nazywa Paranoia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. pa Zeruś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:48 am
Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:49 am
Rynn the Vampire Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? Może Big-Ugly-metal-something-that-looks-like-a-frog? Trochę przydługie, ale możesz skracać do "Puszek"... Bumstllaf :] .. przepiknie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? Może Big-Ugly-metal-something-that-looks-like-a-frog? Trochę przydługie, ale możesz skracać do "Puszek"... ON-NIE-JEST-UGLY!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a moja kicia bedzie nazywala sie jak jedna bohaterka z jednego z moich opowiadan whee Maela
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:50 am
Jaswinder Rynn the Vampire Jaswinder ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska? Może Big-Ugly-metal-something-that-looks-like-a-frog? Trochę przydługie, ale możesz skracać do "Puszek"... ON-NIE-JEST-UGLY!!! he-is-a-frog.... blaugh whee nie no...zartuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:50 am
Lethiel Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:51 am
Rynn the Vampire Lethiel Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding tez tak sadze, chociaz sama mam psa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:51 am
Rynn the Vampire Lethiel Rynn the Vampire PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze. wreszcie ktoś po mojej stronie 4laugh *skok na Rynn* xd Koty RLZ .. są slodkie kochane .. a na ich milosć .. zaufanie .. i wierność trzeba sobie zaslooshyc 3nodding whee Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding O.o .... BUhahahahahaha!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:52 am
Haker... wychodzimy... nie chcą nas tutaj... KOCIARY!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:52 am
Rynn the Vampire Tak. A psy są jak prostytutki, łaszą się do każdego kto je obłaskawi. 3nodding święta racja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|