|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:37 am
PointZer0 Rynn the Vampire
Uwielbiam moich znajomych...Co się stało ? sweatdrop e...demonek ze smokiem wpadli i urządziliśmy sobie małą walkę na polanie w lesie
Cholera, tylko Geb mnie użarł w brzuch, i teraz boli _^_
Ale i tak ich kocham ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:37 am
~~lena-undesaid~~ koty moze i ładniejsze, ale psy 100razy wierniejsze Mądre słowa. Psy rządzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:39 am
Rynn the Vampire e...demonek ze smokiem wpadli i urządziliśmy sobie małą walkę na polanie w lesie
Ale i tak ich kocham ;3On na pewno nie chciał ugryźć Cię w brzuch , napewno... ..celowal niżej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:41 am
Rynn the Vampire PointZer0 Rynn the Vampire
Uwielbiam moich znajomych...Co się stało ? sweatdrop e...demonek ze smokiem wpadli i urządziliśmy sobie małą walkę na polanie w lesie
Ale i tak ich kocham ;3hej Rynncia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:43 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ koty moze i ładniejsze, ale psy 100razy wierniejsze Mądre słowa. Psy rządzą. pieski rulezzzzzzzzz!!!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kitty ShadowCat wroociłam whee z jakimś anglikiem gadałam sweatdrop nadwyrężyłam mngielski xd Dwa lata temu byl u nas gostek z Anglii - cały czas gadałem z nim po angielsku , i jak pod koniec zapytalem go jak stoi mngielski , odpowiedzial : "bloody good" xd to znaczy? xd dobra krew? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:45 am
ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Kitty ShadowCat wroociłam whee z jakimś anglikiem gadałam sweatdrop nadwyrężyłam mngielski xd Dwa lata temu byl u nas gostek z Anglii - cały czas gadałem z nim po angielsku , i jak pod koniec zapytalem go jak stoi mngielski , odpowiedzial : "bloody good" xd to znaczy? xd dobra krew? xd xd nie XD .. cos w stylu "cholernie dobrze" blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kitty ShadowCat wroociłam whee z jakimś anglikiem gadałam sweatdrop nadwyrężyłam mngielski xd Dwa lata temu byl u nas gostek z Anglii - cały czas gadałem z nim po angielsku , i jak pod koniec zapytalem go jak stoi mngielski , odpowiedzial : "bloody good" xd a ten mi powiedział że jestem pretty redface xp xp wymieniliśmy się fotkami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ech, lecieć muszę - żegnam wszystkich Pa Zero 3nodding Bloody good - cholernie dobrze. Koty są lepsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:46 am
ja już wybrałam ^^ kto mi wymysli imię dla pieska?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:46 am
Lethiel Miss_Karina PointZer0 Dwa lata temu byl u nas gostek z Anglii - cały czas gadałem z nim po angielsku , i jak pod koniec zapytalem go jak stoi mngielski , odpowiedzial : "bloody good" xd to znaczy? xd dobra krew? xd xd nie XD .. cos w stylu "cholernie dobrze" blaugh 3nodding ahia xd xd dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|