|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:32 am
Damroka taka umiejetnosc tez sie moze przydac xd Lethiel nie martw sie nie pozwole zeby kolejnemu mojemu zwierzatkowi odpadla glowa heart Nie, to się nie robi za głowę.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:32 am
Malkavik Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun tio pomęczcie pso-żabola xp xd .. a kotki zostawcie w spokoju whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:33 am
Miss_Karina Zeruś i jak tam FireFox? whee widze ze jestes zadowolony whee mnie denerwuja jeno te "Zakładki" sweatdrop ale najlepsze jest to ze mozna otwierac w "panelach" wink whee Firefox jest booooski , przynajmniej w odniesieniu do IE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:33 am
Lethiel Malkavik Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun tio pomęczcie pso-żabola xp xd .. a kotki zostawcie w spokoju whee 3nodding wlasnie whee kotki to najslodsze zwierzatka jakie znam whee a pso-żabol to paskudzctwo za przeproszeniem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Malkavik Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun tio pomęczcie pso-żabola xp xd .. a kotki zostawcie w spokoju whee 3nodding Kotki wydają lepsze "squish" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uwielbiam moich znajomych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:35 am
bo ja mam liścika i nie wiem, którego wybrać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Malkavik Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun tio pomęczcie pso-żabola xp xd .. a kotki zostawcie w spokoju whee 3nodding wlasnie whee kotki to najslodsze zwierzatka jakie znam whee a pso-żabol to paskudzctwo za przeproszeniem xp dokladnie scream whee *lazi z wielkim transparentem* "precz z pso-żabolem !!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina Zeruś i jak tam FireFox? whee widze ze jestes zadowolony whee mnie denerwuja jeno te "Zakładki" sweatdrop ale najlepsze jest to ze mozna otwierac w "panelach" wink whee Firefox jest booooski , przynajmniej w odniesieniu do IE xd ja Foxa uzywam do sciagania mang... moze bede uzywac go do wchodzenia na gaie whee i dziekuje za tlumaczenie slowa armor whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Malkavik Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun tio pomęczcie pso-żabola xp xd .. a kotki zostawcie w spokoju whee 3nodding wlasnie whee kotki to najslodsze zwierzatka jakie znam whee a pso-żabol to paskudzctwo za przeproszeniem xp koty moze i ładniejsze, ale psy 100razy wierniejsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:36 am
Rynn the Vampire
Uwielbiam moich znajomych...Co się stało ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:36 am
~~lena-undesaid~~ koty moze i ładniejsze, ale psy 100razy wierniejsze nie prawda blaugh a po za tym.. pso-żabole nie są wierne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:37 am
Rynn the Vampire
Uwielbiam moich znajomych...Czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:37 am
Rynn the Vampire
Uwielbiam moich znajomych...O.o .. *przytuuuuuuuul* biedna rynn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|