|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:27 am
Malkavik Damroka Malkavik Wszyscy szaleją za tymi sierściuchami na głowie... Witam domokun na glowie? biggrin ja mojego ciagne po ziemi 4laugh Ciągasz? Najlepiej po żwirze, dobrze wpływa na futerko. hmm.....mowisz? Musze sprobowac 4laugh ale wypierzesz go pozniej ze mna... 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:27 am
Miss_Karina PointZer0 Malkavik , Karinka , witam witam xd Jak zdr Karina, kurujesz się ? tja...kuruje sie, mam juz dosc lekarstw xp Dosć czy nie , pomagaja organizmowi xd Łykaj je to szybciej wyzdrowiejesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:28 am
te "sierściuchy" sa zajefane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Malkavik Damroka Malkavik Wszyscy szaleją za tymi sierściuchami na głowie... Witam domokun na glowie? biggrin ja mojego ciagne po ziemi 4laugh Ciągasz? Najlepiej po żwirze, dobrze wpływa na futerko. hmm.....mowisz? Musze sprobowac 4laugh ale wypierzesz go pozniej ze mna... 3nodding ? znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:29 am
Damroka Malkavik Damroka Malkavik Wszyscy szaleją za tymi sierściuchami na głowie... Witam domokun na glowie? biggrin ja mojego ciagne po ziemi 4laugh Ciągasz? Najlepiej po żwirze, dobrze wpływa na futerko. hmm.....mowisz? Musze sprobowac 4laugh ale wypierzesz go pozniej ze mna... 3nodding ? Nie umiem prać kota.. ale znam się na ratowaniu podtopionych jakby trzeba było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Damroka Malkavik Damroka Malkavik Wszyscy szaleją za tymi sierściuchami na głowie... Witam domokun na glowie? biggrin ja mojego ciagne po ziemi 4laugh Ciągasz? Najlepiej po żwirze, dobrze wpływa na futerko. hmm.....mowisz? Musze sprobowac 4laugh ale wypierzesz go pozniej ze mna... 3nodding ? znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying niestety xd sweatdrop Zeruś i jak tam FireFox? whee widze ze jestes zadowolony whee mnie denerwuja jeno te "Zakładki" sweatdrop ale najlepsze jest to ze mozna otwierac w "panelach" wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Damroka Malkavik Damroka Malkavik Wszyscy szaleją za tymi sierściuchami na głowie... Witam domokun na glowie? biggrin ja mojego ciagne po ziemi 4laugh Ciągasz? Najlepiej po żwirze, dobrze wpływa na futerko. hmm.....mowisz? Musze sprobowac 4laugh ale wypierzesz go pozniej ze mna... 3nodding ? Nie umiem prać kota.. ale znam się na ratowaniu podtopionych jakby trzeba było. taka umiejetnosc tez sie moze przydac xd Lethiel nie martw sie nie pozwole zeby kolejnemu mojemu zwierzatkowi odpadla glowa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:31 am
Damroka Lethiel nie martw sie nie pozwole zeby kolejnemu mojemu zwierzatkowi odpadla glowa heart eek gonk gonk gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:31 am
Lethiel znowu męczą te biedne zwieshatka gonk crying Tak, tak, tak ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:32 am
Lethiel Damroka Lethiel nie martw sie nie pozwole zeby kolejnemu mojemu zwierzatkowi odpadla glowa heart eek gonk gonk gonk xd xd xd juz nie bede mojej Paranoi beczyla lapki, chwyce ja za ogon heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|