|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:57 am
PointZer0 Kukus WCHODZĘ *jakby to rzekł mój idol p. Borewicz* blaugh Witalność zniszczycielu światów ! Hello MOTO, wrogu mego wroga co czyni cię mym przyjacielem :] choć z drugiej strony według tejże samej teorii przyjaciel mego przyjaciela jest mym wrogiem [tworząc konkurencje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:58 am
PointZer0 Mnie ? poduchą ? Drżyj śmiertelniczko przed JEGO potęgą :  *patrzy na słodkiego pieska...* nie nie moge *chowa się za zer0* ratuuuj >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:59 am
PointZer0 Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya zer0.... xd .... nic Ci nie jest ? 0_o Mi ? nieee xd *wyjmuje rozbitą szklankę z potylicy* nie takie rzeczy się przeżywało xd xd to dobrze xd *pac poducha* witam Kukusa i żegnam Yosei'a whee Mnie ? poduchą ? Drżyj śmiertelniczko przed JEGO potęgą :  hahaha,dobre, Zerooś biggrin . Kkukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:01 am
~~lena-undesaid~~ hahaha,dobre, Zerooś biggrin . Kkukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? skoro nie odpowiada to pewnie tak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:02 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ hahaha,dobre, Zerooś biggrin . Kkukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? skoro nie odpowiada to pewnie tak.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:03 am
~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:05 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk niemartw sie, ona taka jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:05 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk Wersja zeufemizowana : Skończ temat , to szybciej zapomnę i przebaczę. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:08 am
PointZer0 Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk Wersja zeufemizowana : Skończ temat , to szybciej zapomnę i przebaczę. xd xd xd xd *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:09 am
Ntsumi_Aya Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk niemartw sie, ona taka jest xp dzieki.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 8:11 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus... Mamy pytanie, na które wciaż nie uzyskałam odpowiedzi: czy ty sie dalej na mnie gniewasz? robisz się na serio upierdliwa gonk niemartw sie, ona taka jest xp dzieki.... stare chyba nie zaprzeczysz blaugh ninja ok ja lece nara ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|