|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:09 am
Eurina Vam Ntsumi_Aya jada czosk*pycha biggrin *bawi sie kula* ale sliczna whee Bleeeee *leci do lazienki umyc zeby* biggrin już nie czadzi *nie ma jak pasta o zapachu mięty biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:09 am
przepraszam za nieobecnośc ale musiałam zrobić resecik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:10 am
Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:11 am
Kitty ShadowCat przepraszam za nieobecnośc ale musiałam zrobić resecik sweatdrop więc witaj spowrotem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *leci do lazienki umyc zeby* biggrin już nie czadzi *nie ma jak pasta o zapachu mięty biggrin * grrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *-bah-upada na ziemie* x_X *trzaci przytomność* HA!! twisted I GDZIE TU ZEMSTA, MOJA DROGA?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:12 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp * ... eek ) i wyciąga spod poduszek>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:12 am
Kitty ShadowCat przepraszam za nieobecnośc ale musiałam zrobić resecik sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:15 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp * ... eek ) i wyciąga spod poduszek>* nadal nieprzytomna * xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:17 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp * ... eek ) i wyciąga spod poduszek>* nadal nieprzytomna * xp ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:19 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp * ... eek ) i wyciąga spod poduszek>* nadal nieprzytomna * xp ... ...*budzi się z żelazkiem wbitym w głowe eek * 0_o co sie stało ? *chowa się za fotelem Yosei'a przed Euiną* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:21 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ninja *podpływa do Yosei'a* pac X_x *leży od żelazka leny * *traci przytomność w czarnym gąszczu poduszek ninja xp * ... eek ) i wyciąga spod poduszek>* nadal nieprzytomna * xp ... ...a kto wie, moze ona jao wampir ma jakies zdolnisci psychosm\omatyczne, kinetyczne czy jakies tam...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:23 am
~~lena-undesaid~~ a kto wie, moze ona jao wampir ma jakies zdolnisci psychosm\omatyczne, kinetyczne czy jakies tam............... skąd wiedziałas 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:23 am
...Lena - tak powiem po moderatorsku - skracaj cytaty ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|