|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:28 am
raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:28 am
Ozzwald dark wampirek Dobra to ja pójdę po łopatę a wy zastanawiajcie się jak to wytłumaczymy Rynn...... wruciłem poprostu bedziemy udawać ze nie wiemy gdzie on jest ani co dzisiaj robił... to ja biore jego ciuchy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:29 am
Lethiel Suney Lethiel crying ....... buuuuu....... niech mu ktoś zrobi usta usta ! nieplacz tylko mu zrob mad ............ludzie nie kludzcie siw pomuszcie mi go reanimowac uh... rynn mnie zabije..... *pochyla sie nad kage* sweatdrop *usta usta*
jeee, będę miała wymówkę jak mnie Kage złapie z jakimś przystojniakiem whee
Kage, a ty za to dzisiaj nie przychodź, bo wiesz, Jezus ma wpaść... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:30 am
Rynn the Vampire Lethiel Suney Lethiel crying ....... buuuuu....... niech mu ktoś zrobi usta usta ! nieplacz tylko mu zrob mad ............ludzie nie kludzcie siw pomuszcie mi go reanimowac uh... rynn mnie zabije..... *pochyla sie nad kage* sweatdrop *usta usta*
Kage, a ty za to dzisiaj nie przychodź, bo wiesz, Jezus ma wpaść... whee XDDDDDD ciiii.. ja tu chce wirtualnie babeczke zaliczyc a Ty mi tu biggrin DDDD *przytula sie i siada na glowie* Kocham Cie Puszku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Lethiel Suney Lethiel crying ....... buuuuu....... niech mu ktoś zrobi usta usta ! nieplacz tylko mu zrob mad ............ludzie nie kludzcie siw pomuszcie mi go reanimowac uh... rynn mnie zabije..... *pochyla sie nad kage* sweatdrop *usta usta* *caluje z delikatnym jezyczkiem po czym wstaje, otrzepuje sie jakby nigdy nic i nalewa sobie herbatki* Dzieki ^^ ehehehe sweatdrop eek ...... uh ??? ......... scream scream scream ..... aaaaaaaa !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:31 am
Ja- Yosei Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto... yoko ma toto xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
calus pieknej panny wszystko wyleczy co nie kage????........witaj ryn.........ciesze sie ze ja mu nie zrobilem usta usta stare ....a juz mialem zamiar xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Rynn the Vampire Lethiel Suney Lethiel crying ....... buuuuu....... niech mu ktoś zrobi usta usta ! nieplacz tylko mu zrob mad ............ludzie nie kludzcie siw pomuszcie mi go reanimowac uh... rynn mnie zabije..... *pochyla sie nad kage* sweatdrop *usta usta*
Kage, a ty za to dzisiaj nie przychodź, bo wiesz, Jezus ma wpaść... whee XDDDDDD ciiii.. ja tu chce wirtualnie babeczke zaliczyc a Ty mi tu biggrin DDDD *przytula sie i siada na glowie* Kocham Cie Puszku wink spoko, przez internet Ci wolno nawet seks uprawiać xd ale to działa w obie strony :>>>> O, a ty sobie kupiłeś kurteczkę a ja ci taką wysłałam : D tylko inny kolor xp idę anulować trade'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:32 am
dark wampirek Ja- Yosei Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto... yoko ma toto xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:33 am
Suney calus pieknej panny wszystko wyleczy co nie kage????........witaj ryn.........ciesze sie ze ja mu nie zrobilem usta usta stare ....a juz mialem zamiar xd blaugh bosz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:33 am
Ja- Yosei Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto... wybacz nie chcialem sie pomylic jakos tak wyszlo sweatdrop ................apropo pisowni stare pisze sie suney a nie sluney.............. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:34 am
Suney calus pieknej panny wszystko wyleczy co nie kage????........witaj ryn.........ciesze sie ze ja mu nie zrobilem usta usta stare ....a juz mialem zamiar xd blaugh ...i jeszcze jedno - jak piszesz Kage (bądź imie kogokolwiek innego) - to pisz z wielkiej litery...a Rynn się piszę przez dwa "n"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Ja- Yosei Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto... wybacz nie chcialem sie pomylic jakos tak wyszlo sweatdrop ................apropo pisowni stare pisze sie suney a nie sluney.............. biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei dark wampirek Ja- Yosei Suney raz dwa trzy*uciska przy splocie slonecznym*....on nadal nie oddycha josei pomoz!!!!!!!!!!!!!! scream ...Słunej...proszę... .. ...YOSEI piszę się przez "Y" ... ...tak jak Yokomoto... yoko ma toto xd blaugh Yakimoto? GDZIE?!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|