|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:48 am
Eurina Vam Wiecie co? Chyba wylapalam wszystkie ryby w Durem, bo lowie na przemian but- opona - but - opona...... sweatdrop xd mnie sie w durem jeszcze tak nie zdarzyło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:49 am
Eurina Vam Wiecie co? Chyba wylapalam wszystkie ryby w Durem, bo lowie na przemian but- opona - but - opona...... sweatdrop to jest straszne wspolczuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:50 am
A co Ty taka pelna agresji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pomaga wstać* xd nic Ci nie jest ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witka Aya, Gosiak *kłania sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:51 am
~~lena-undesaid~~ witka Aya, Gosiak *kłania sie* stare *pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:51 am
Ntsumi_Aya Eurina Vam Wiecie co? Chyba wylapalam wszystkie ryby w Durem, bo lowie na przemian but- opona - but - opona...... sweatdrop xd mnie sie w durem jeszcze tak nie zdarzyło xd Mnie dotychczas tez....... stare Moze dzisiaj jest tylko taki dizen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:52 am
ooo przypomnialyscie mi o rybkach dawno nie lowillam (szuka wedki) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya pomaga wstać* xd nic Ci nie jest ? xd ... A to ci! A własnie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Wiecie co? Chyba wylapalam wszystkie ryby w Durem, bo lowie na przemian but- opona - but - opona...... sweatdrop heh, ja teraz ciogle tylko opony łowie w durem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:53 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya pomaga wstać* xd nic Ci nie jest ? xd ... A to ci! A własnie! xd xd eek redface aaaa *pac poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:54 am
Eurina Vam Ntsumi_Aya Eurina Vam Wiecie co? Chyba wylapalam wszystkie ryby w Durem, bo lowie na przemian but- opona - but - opona...... sweatdrop xd mnie sie w durem jeszcze tak nie zdarzyło xd Mnie dotychczas tez....... stare Moze dzisiaj jest tylko taki dizen moooże..... *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:55 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya pomaga wstać* xd nic Ci nie jest ? xd ... A to ci! A własnie! xd xd eek redface aaaa *pac poducha xd * ... A masz! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|