Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9403 9404 9405 9406 9407 9408 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:45 am

YumiTao
Hej whee smile
cześć... biggrin

YumiTao
Hej whee smile
haja smile smile i jak wrazeia po naszym wczorajszym koncercie ?? razz razz smile

Mistle

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

YumiTao
Sei chan
YumiTao
Hej whee smile
*Mach mach*

*odmachuje "Mach mach" blaugh *
*Macha* xd
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:47 am

Ozzwald
~~lena-undesaid~~
Ozzwald
~~lena-undesaid~~
poza tym, ktos mi mowił, ze mam smykałke do wymyslania imion i nazwisk.......
to moze byc przydatne jesli sie wie jak to wykorzystać.. biggrin

chciałeś powiedzieć, ze ty wiesz jak to wykorzystać:>?
tak.. bardzo jest to uzyteczne gdy trzeba uryc swoje prawdziwe dane... wiecej nic nie powiem bo niechce was na zla droge sprowadzac...

;]

~~lena-undesaid~~

YumiTao

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:48 am

Mistle
YumiTao
Hej whee smile
haja smile smile i jak wrazeia po naszym wczorajszym koncercie ?? razz razz smile

to był prawdziwy hardcor xd my chcieliśmy wam wrzucić pare groszy jak wracalismy z parq ale was juz nie było crying gdzie potem poszliście :> pewnie na jakiegoś komandosa xp xp pijaki !
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:50 am

YumiTao
Mistle
YumiTao
Hej whee smile

to był prawdziwy hardcor xd my chcieliśmy wam wrzucić pare groszy jak wracalismy z parq ale was juz nie było crying gdzie potem poszliście :> pewnie na jakiegoś komandosa xp xp pijaki !
nie razz poszlismy do kibla do rozy razz dzisiaj tesz bedziemy grac wiec mozesz nam cos wzucic razz a wczoraj znalismy tylko 1 pisenke razz " anrhia w WC " popisowy numer biggrin biggrin biggrin

Mistle

YumiTao

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:55 am

Mistle
YumiTao
Mistle
YumiTao
Hej whee smile

nie razz poszlismy do kibla do rozy razz dzisiaj tesz bedziemy grac wiec mozesz nam cos wzucic razz a wczoraj znalismy tylko 1 pisenke razz " anrhia w WC " popisowy numer biggrin biggrin biggrin

YEAH xd nie wiem czy gdzies dzisiaj pojde biggrin bo wczoraj powiedzmy "uciekłam z domu" xp miałam dzisiaj marzula opier***** na łyso biggrin ale jeszcze nie wiadomo czy jest na to gotowa biggrin
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 5:56 am

bede za 30 min xp

YumiTao

Nightcatt

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:00 am

siemanko stworzonka wink
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:00 am

YumiTao
Mistle
YumiTao
Mistle

YEAH xd nie wiem czy gdzies dzisiaj pojde biggrin bo wczoraj powiedzmy "uciekłam z domu" xp miałam dzisiaj marzula opier***** na łyso biggrin ale jeszcze nie wiadomo czy jest na to gotowa biggrin
musicie byc na dzisiejszym koncercie razz bedziemy znac wiecej pisenek razz smile

Mistle

Mistle

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:02 am

Nightmaree
siemanko stworzonka wink
hej 3nodding 3nodding
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:07 am

Mistle
Nightmaree
siemanko stworzonka wink
hej 3nodding 3nodding
zostałysmy same? sad

Nightcatt

Eurina Vam

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:07 am

Jestem znów..... biggrin
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:08 am

Ozzwald
czy sa tu osoby z Warszay ktore mogly by mi na ta noc porzyczyc kij baseballowy ?
kurde, mój jest złamany... zasrany ping pong miał twardy łeb

Kukus

Nightcatt

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:09 am

Eurina Vam
Jestem znów..... biggrin
co za damulka biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9403 9404 9405 9406 9407 9408 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games