|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:24 am
Lethiel Kitty ShadowCat lethiś- ja też lubiu bardziej się w kostiumiku na słoneczku opalać... whee ostatnio się spaliłam crying tio trzeba bylo takiego fajniusiego olejq z filtrem usywać wink mraaaaaaau... *nie moshe sie doczekać wylegiwania na sloneczq* urzywałam crying crying tylko tam było takie słoneczko że się spaliłam... crying mmraurr... Leth... też się nie mogę deczekać wylegiwania na słonku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:27 am
Kitty, wiem jak możesz nazwać swojego kotka! Sunny (niech zawsze bedzie twoim słoneczkiem) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:30 am
wroocilam .. i zegnam... rodzice wroocili... czas sprzątac .. xp papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:31 am
czy sa tu osoby z Warszay ktore mogly by mi na ta noc porzyczyc kij baseballowy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:35 am
~~lena-undesaid~~ Kitty, wiem jak możesz nazwać swojego kotka! Sunny (niech zawsze bedzie twoim słoneczkiem) whee dobre- nie ma to jak siostra.... whee [siada na poduszce i zaczyna malować]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:38 am
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty, wiem jak możesz nazwać swojego kotka! Sunny (niech zawsze bedzie twoim słoneczkiem) whee dobre- nie ma to jak siostra.... whee [siada na poduszce i zaczyna malować] hehe... sie wie, w koncu łaczy nas nierozerwalna wieź rodzinna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:39 am
poza tym, ktos mi mowił, ze mam smykałke do wymyslania imion i nazwisk.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:40 am
~~lena-undesaid~~ poza tym, ktos mi mowił, ze mam smykałke do wymyslania imion i nazwisk....... to moze byc przydatne jesli sie wie jak to wykorzystać.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:42 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ poza tym, ktos mi mowił, ze mam smykałke do wymyslania imion i nazwisk....... to moze byc przydatne jesli sie wie jak to wykorzystać.. biggrin chciałeś powiedzieć, ze ty wiesz jak to wykorzystać:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:44 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ poza tym, ktos mi mowił, ze mam smykałke do wymyslania imion i nazwisk....... to moze byc przydatne jesli sie wie jak to wykorzystać.. biggrin chciałeś powiedzieć, ze ty wiesz jak to wykorzystać:>? tak.. bardzo jest to uzyteczne gdy trzeba uryc swoje prawdziwe dane... wiecej nic nie powiem bo niechce was na zla droge sprowadzac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|