|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:14 am
Lethiel nie lubiu solarium.. wole sie na sloneczq w kostiumiku opalać wink my też wolimy jak się na słoneczku w kostiumiku [lub bez] opalasz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm...jak nazwać kotecka... hmmm whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus eeee tam... od razu zacofana... po prostu w twoich okolicach jeszcze trwa epoka kamienia łupanego, to nie twoja wina, że u was słońce wschodzi później niż w finlandii podczas nocy polarnej blaugh stare Jestem z Południa, więc u mnie grzeju ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:15 am
Kukus Lethiel nie lubiu solarium.. wole sie na sloneczq w kostiumiku opalać wink my też wolimy jak się na słoneczku w kostiumiku [lub bez] opalasz :] ojejq jejq jej.. jakie to slodziootkie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:15 am
Ozzwald no własnie wiosna idzie wsadzmy sobie białe sznurówki w glany... no ba... ide nastroszyć czuba i jedziem walić icków i kebabów blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:17 am
Kitty ShadowCat hmmm...jak nazwać kotecka... hmmm whee Pchlarz, Sierściuch, Ścierwojadek, Zamotany Sukinkot... to tylko te przyzwoite propozycje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:17 am
lethiś- ja też lubiu bardziej się w kostiumiku na słoneczku opalać... whee ostatnio się spaliłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:18 am
Kitty ShadowCat lethiś- ja też lubiu bardziej się w kostiumiku na słoneczku opalać... whee ostatnio się spaliłam crying tio trzeba bylo takiego fajniusiego olejq z filtrem usywać wink mraaaaaaau... *nie moshe sie doczekać wylegiwania na sloneczq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:19 am
Lethiel Kukus Lethiel nie lubiu solarium.. wole sie na sloneczq w kostiumiku opalać wink my też wolimy jak się na słoneczku w kostiumiku [lub bez] opalasz :] ojejq jejq jej.. jakie to slodziootkie xd no ba... prawie jak twoja słodka dupeczka, Leth wink może sie po maturkach ustawimy na jakieś opalanko? wink może nawet całą ekipką Gildiową biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:21 am
*wiee\sza na scianie wielki napis" OZ, JESTES KOCHAAAAAAAAANY*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:21 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel nie lubiu solarium.. wole sie na sloneczq w kostiumiku opalać wink my też wolimy jak się na słoneczku w kostiumiku [lub bez] opalasz :] ojejq jejq jej.. jakie to slodziootkie xd no ba... prawie jak twoja słodka dupeczka, Leth wink może sie po maturkach ustawimy na jakieś opalanko? wink może nawet całą ekipką Gildiową biggrin po matoorkach tio ja bede lazić i szukac stoodioow xp .. albo zostane wyslana do Irlandii na wakacje .. a tam sie nie ma jak opalać crying crying crying bo pogoda brzydka sad zmyku na obiadek whee zaraz wracam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:23 am
Okej Paszczurki, ja mykam :] Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:24 am
Kukus Ozzwald no własnie wiosna idzie wsadzmy sobie białe sznurówki w glany... no ba... ide nastroszyć czuba i jedziem walić icków i kebabów blaugh zatanczmy na nich kujawiaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|