|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:04 am
Ja na razie lecę , mam dosć walki z nieznanym wrogiem stressed pobawię się ustawieniami , na razie wiem że nie jest on spokrewniony z Cookie's. Do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:05 am
PointZer0 Ja na razie lecę , mam dosć walki z nieznanym wrogiem stressed pobawię się ustawieniami , na razie wiem że nie jest on spokrewniony z Cookie's. Do zobaczenia wszystkim xd Trzymam kciuki :] Do zobaczenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja na razie lecę , mam dosć walki z nieznanym wrogiem stressed pobawię się ustawieniami , na razie wiem że nie jest on spokrewniony z Cookie's. Do zobaczenia wszystkim xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ *Przytuuuuuuuuuuuul* Leti, wczoraj kibicowałaś Kari, zeby kase uzbierała, to dzisiaj kibicuj mnie!! oki 4laugh *zaczyna podskakiwać z pomponami w lapkach* O.o *przestaje* ale.. w zwiazq z czym mam kibicować ?? whee zebym kase na list uzbierała :3 (mam juz 80g);]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:06 am
Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:07 am
~~lena-undesaid~~ zebym kase na list uzbierała :3 (mam juz 80g);] O.o .. oki whee *trzyma kciooki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:08 am
Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:10 am
Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* No tak...wiosna się zaczęła, to wszyscy na solarkę pędzą...chyba jestem zacofana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ zebym kase na list uzbierała :3 (mam juz 80g);] O.o .. oki whee *trzyma kciooki* /xd dzikooje *klania sie nisko* A zgadnijcieco wlasie odkryłam? Jak kroic bakalie i wyjmować z nich pestki, tak zeby sie nie rozwalały XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* jak bym mogl nie zauwazyc takiej dziewczyny jak ty... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* bardzo mi za niego wstyd... nie potrafię go oduczyć zaczepiania ludzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:11 am
Delein Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* No tak...wiosna się zaczęła, to wszyscy na solarkę pędzą...chyba jestem zacofana... nie lubiu solarium.. wole sie na sloneczq w kostiumiku opalać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:12 am
Kukus Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* bardzo mi za niego wstyd... nie potrafię go oduczyć zaczepiania ludzi sweatdrop no widzisz....straszne, razz nie starasz sie i dlatego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:13 am
Delein Damroka Ozzwald Damroka dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie to jeszcze nie powod zeby sobie isc... biggrin wieee.....ale jestem umowiona do solarium ^^ Jestes pierwsza osoba ktora mnie zauwazyla *przytula* No tak...wiosna się zaczęła, to wszyscy na solarkę pędzą...chyba jestem zacofana... eeee tam... od razu zacofana... po prostu w twoich okolicach jeszcze trwa epoka kamienia łupanego, to nie twoja wina, że u was słońce wschodzi później niż w finlandii podczas nocy polarnej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|