|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:55 am
*patrzy na Omegę i Kukusa zajadając popcorn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:56 am
Omega Sun PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim! Skąd macie te pluszaki??? z nowych list xd I widzę że u pań zdobywaja coraz większą popularnośc xd *patrzy jak Omega robi transparenty* po prostu nie moge patrzec jak inni cierpia sweatdrop (nawet jesli sa to wirtualne, pluszowe koty..) to sie naucz przatrzec na cierpienie innych... wyzbadz sie uczuc... bo one sa najgorsza ludzka słabościa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:56 am
PointZer0 *patrzy na Omegę i Kukusa zajadając popcorn* Mogę się dosiąśc? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:57 am
Eredin ~~lena-undesaid~~ Eredin ~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim! Skąd macie te pluszaki??? Nono Lena widze zmiane w wygladzie i musze przyznac ze tak ci lepiej xd wink hehe,... A co? Z maska i strꥭ bałwana nie było mi do twarzy XD? bylo bardzo oryginalnie xp a teraz jest ładnie wink ;] dzieki. Ale przez te zakupy mam teraz marne 60g..... A ja chce list!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:58 am
Kukus na HP nie wolno rozmawiać o nieprzyjemnościach jakie mogą spotkać twoją bieliznę i oddawaniu próbek genotypu w nieprzyzwoite miejsca... pamiętaj, że mam wszystkie filmy Steve-O i znam wiele sztuczek, których możesz pożałować... [szczególnie jeśli nie łykasz] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:59 am
Eredin Kitty ShadowCat jates...! [skacze,przewraca, siada na nim- cmok, drugi cmok] mam kotecka heart whee *przytula i oddaj cmoka* jaki sliczny biggrin jak sie nazywa ?:> O.o. - nie zastanawiałam się... może ktoś podpowie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:00 am
Kitty ShadowCat Eredin Kitty ShadowCat jates...! [skacze,przewraca, siada na nim- cmok, drugi cmok] mam kotecka heart whee *przytula i oddaj cmoka* jaki sliczny biggrin jak sie nazywa ?:> O.o. - nie zastanawiałam się... może ktoś podpowie? wink moj sie nazywa Paranoia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ;] dzieki. Ale przez te zakupy mam teraz marne 60g..... A ja chce list!!! a ja wlasnie dzisiaj dostalem trunka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Przytuuuuuuuuuuuul* Leti, wczoraj kibicowałaś Kari, zeby kase uzbierała, to dzisiaj kibicuj mnie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:02 am
Kitty ShadowCat Eredin Kitty ShadowCat jates...! [skacze,przewraca, siada na nim- cmok, drugi cmok] mam kotecka heart whee *przytula i oddaj cmoka* jaki sliczny biggrin jak sie nazywa ?:> O.o. - nie zastanawiałam się... może ktoś podpowie? wink proponuje Gloria albo Bimber =] okey ja juz musze leciec papa wszystkim *przytula i caluje kitty na pozegnanie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam bo wszyscy mnie ignoruja xd narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:03 am
~~lena-undesaid~~ *Przytuuuuuuuuuuuul* Leti, wczoraj kibicowałaś Kari, zeby kase uzbierała, to dzisiaj kibicuj mnie!! oki 4laugh *zaczyna podskakiwać z pomponami w lapkach* O.o *przestaje* ale.. w zwiazq z czym mam kibicować ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|