|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:46 am
Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow. E tam czepiasz sie xd te kotki sa slodkie i wyraznie ciesza sie z tortur xp a moj szczur pachnie cytrynkami i tez jakos nie cierpii z tgeo powodu heja ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:47 am
PointZer0 Delein PointZer0 Wygrywam chwilowo... Ale w kazdej chwili szala może sie przechylić na strone zafajdanego Internet Explorera i jego małych złośliwych cookies... Ściagnij sobie Operę... Gdyby ten komp był tylko m�j to Winsyf by tu niezagoscił , a przynajmniej Explorer ustąpiłby miejsce Firefox'owi... Hmm...pechowo...przecież IE ściąga te wszystkie syfy, to chyba lepiej dla kompa żeby miał coś innego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun moge sie zapisac do Twojej ligi ochrony pluszowych zwierzat 4laugh ? a spróbuj tylko... to już sama wiesz co ci zrobię :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow. E tam czepiasz sie xd te kotki sa slodkie i wyraznie ciesza sie z tortur xp a moj szczur pachnie cytrynkami i tez jakos nie cierpii z tgeo powodu heja ;P jates...! [skacze,przewraca, siada na nim- cmok, drugi cmok] mam kotecka heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:49 am
~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim! Skąd macie te pluszaki??? Nono Lena widze zmiane w wygladzie i musze przyznac ze tak ci lepiej xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:50 am
Ozzwald Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow. o jakich czlonkach mowisz..? ciebie też to nurtuje, krewniak? blaugh Ann, zapodaj fotkę i adres, może coś sie da w sprawie tych członków zdziałać :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jates...! [skacze,przewraca, siada na nim- cmok, drugi cmok] mam kotecka heart whee *przytula i oddaj cmoka* jaki sliczny biggrin jak sie nazywa ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:52 am
Kukus Omega Sun moge sie zapisac do Twojej ligi ochrony pluszowych zwierzat 4laugh ? a spróbuj tylko... to już sama wiesz co ci zrobię :] nie wiem :> co mi zrobisz blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:52 am
~~lena-undesaid~~ Eredin ~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim! Skąd macie te pluszaki??? Nono Lena widze zmiane w wygladzie i musze przyznac ze tak ci lepiej xd wink hehe,... A co? Z maska i strꥭ bałwana nie było mi do twarzy XD? bylo bardzo oryginalnie xp a teraz jest ładnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:54 am
Nu, zrobiłam porządek w inventory, bo kupę rzeczy mam do sprzedania...ale dlaczego w markecie jest ograniczenie ilości sprzedających rzeczy ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:54 am
Omega Sun Kukus Omega Sun moge sie zapisac do Twojej ligi ochrony pluszowych zwierzat 4laugh ? a spróbuj tylko... to już sama wiesz co ci zrobię :] nie wiem :> co mi zrobisz blaugh ? na HP nie wolno rozmawiać o nieprzyjemnościach jakie mogą spotkać twoją bieliznę i oddawaniu próbek genotypu w nieprzyzwoite miejsca... pamiętaj, że mam wszystkie filmy Steve-O i znam wiele sztuczek, których możesz pożałować... [szczególnie jeśli nie łykasz]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|