|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:53 am
Sei chan BeeWolf Oj tak bedzie potrzebna patrzy na swoja stope obok nosa ..!! chyba potrzebna !!! gonk *Patrzy na Bee*Nyu eek nie patrz sie ..tylko wezwij Kretke [ nie karetke ] .... kretka być wporzo ... i sobie pomaluje ... jak bede czekał na Lekarzy w Łodzi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:54 am
Nie dam rady Cię wyciągnąć, bo jesteś za duży i za ciężki sweatdrop może sam się jakoś z niej wygrzebiesz surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:54 am
Sei chan *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami* no tak... wpadniesz do beczki to ci nachy zajebią gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:55 am
Kukus Sei chan *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami* no tak... wpadniesz do beczki to ci nachy zajebią gonk Nyu eek *Podaje mu spodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:57 am
Omega Sun Nie dam rady Cię wyciągnąć, bo jesteś za duży i za ciężki sweatdrop może sam się jakoś z niej wygrzebiesz surprised
Omi pierwsza pomoc wink heart 4laugh wink ... Sei oddaj mu Spodnie drapie sie palcem po nosie !!! .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:57 am
zabrała spodnie i uciekła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:00 am
Omega Sun zabrała spodnie i uciekła wink Ona od kiedy poznała K.K ... nie mylić z W.W ... Ona zawsze polowała na te spodnie ..spryciara a ozzego spodnie jej tak nie pociagaja ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:01 am
BeeWolf Omega Sun zabrała spodnie i uciekła wink Ona od kiedy poznała K.K ... nie mylić z W.W ... Ona zawsze polowała na te spodnie ..spryciara a ozzego spodnie jej tak nie pociagaja ! xp może zbiera trofea wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:03 am
Sei chan Kukus Sei chan *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami* no tak... wpadniesz do beczki to ci nachy zajebią gonk Nyu eek *Podaje mu spodnie* nie, no... oddała... i dopsh... ale nadal jestem w beczce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:05 am
Kukus Sei chan Kukus Sei chan *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami* no tak... wpadniesz do beczki to ci nachy zajebią gonk Nyu eek *Podaje mu spodnie* nie, no... oddała... i dopsh... ale nadal jestem w beczce xp ale teraz przynajmniej beczka jest w pozycji poziomej, będzie Ci wygodniej wink Zaraz spróbuję Cię uwolnić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:21 am
Omega Sun Kukus Sei chan Kukus Sei chan *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami* no tak... wpadniesz do beczki to ci nachy zajebią gonk Nyu eek *Podaje mu spodnie* nie, no... oddała... i dopsh... ale nadal jestem w beczce xp ale teraz przynajmniej beczka jest w pozycji poziomej, będzie Ci wygodniej wink Zaraz spróbuję Cię uwolnić... Tylko mocno wal ..bo to twarda beka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:32 am
Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 11:40 am